info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tamamını Boyasaydınız Keşke

Çorlu da Cemaliye Mahallesinde bulunan çocuk parkında ki trafoya yazılmış anlamsız yazılar göze kötü gelen görüntüler veriyordu.

 

Çorlu’da Cemaliye Mahallesinde bulunan çocuk parkında ki trafoya yazılmış anlamsız yazılar göze kötü gelen görüntüler veriyordu. Bunun yanında parkta çocuk parkı olmaktan çıkmıştı, çünkü akşamları bu trafo başında toplanan serseriler bu alanı mesken tutmuştu.
 
Çorlu Belediyesi Trafodaki çirkin yazı rezilliğinin üzerini boyayarak kapatmak istese de mahalle halkını tam olarak memnun edemedi, yarısı boyalı yarısı boyasız bir hal alan trafo da mahalle halkı, “tam anlamıyla trafo boyanmayınca değişen bir şey olmamış, yine ortada çirkin bir görüntü var, bu belediye ne zaman işini tam yapacak acaba” dediler.
 
Bunun yanında çocuk parkına hala gereken önemim gösterilmediğini belirten mahalle sakinleri, “bizim parkımıza da yenilikler getirilmesi şart, çocukların kum oyun havuzuna ihtiyacı var, çocuk oyun grubunun kauçuk zemin ile kaplanması gerekli bu parka el atılsa gerçekten çok güzel şeyler yapılabilir” dediler.