info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Simitler İlçe Başkanından

Akparti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde esnafı ziyaret etti. Çorlu otogarı içindeki ve civarındaki esnaf ve vatandaşlara yapılan ziyarette Milletvekili Akbulut’a, Akparti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer eşlik etti.

Akparti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde esnafı ziyaret etti. Çorlu otogarı içindeki ve civarındaki esnaf ve vatandaşlara yapılan ziyarette Milletvekili Akbulut'a, Akparti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer eşlik etti. 
 
Esnafı tek tek dolaşarak vatandaşın nabzını tutan Akbulut ve beraberindeki heyete simitler, ilçe başkanı Adnan Volkan tarafından ikram edildi. 
Akbulut otogardaki bir kahvehanede yaptığı konuşmada İlçe Başkanı Adnan Volkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunduklarını söyledi.
Otogarın Çorlu'ya yakışmadığını kaydeden Akbulut; "Tekirdağ bundan sonra metro ile tanışacak, raylı sistemler ile tanışacak, alt geçitler üst geçitler otogarlar ile tanışacak. biz az önce Çorlu otogarında 1 saat esnaf ziyareti yaptık inanın üzülüyorum, Trakya'nın parlayan yıldızı olan Çorlu'da en büyük en önemli yerleşim yerinde böyle bir otogar yakışmıyor, ben çocukluğumda bundan 30-40 yıl önce aynı otogarı bilirim şimdi yine aynı otogar" dedi.
Akbulut; "Şehircilik bizim işimiz, Türkiye'yi imar etmek Ak Parti'nin, Tayyip Erdoğan'ın işi. Bakın İstanbul, Kocaeli, Konya, Kayseri ne hale geldi" diye konuştu.