info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şehit Dinçer Ersoy İçin Yemek Verildi

Yaklaşık 8 ay önce Siirt in Pervari İlçesi nde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Dinçer Ersoy için yemek verildi.

Yaklaşık 8 ay önce Siirt'in Pervari İlçesi'nde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Dinçer Ersoy için yemek verildi.
 
Azcanlar Sokak üzerinde açılan çadıra 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Nevzat Taşdeler, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy eski Merkez komutanı Albay Fazıl Tan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, İlçe Müftüsü Mahmut Emin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve şube üyesi gaziler, Çerkezköy Ülkü Ocakları yönetimi, Dinçer ailesi, yakınları ile çok sayıda Çerkezköylü katıldı.
 
Şehit babası Mustafa Ersoy, şehit abisi Dursun Ersoy ile Şehit annesi Nilüfer Hatun Ersoy davetlilerle yakından ilgilendiler. Bir yemek firması tarafından yaklaşık bin kişi için hazırlatılan yemekler gelenlere ikram edildi. Şehit ailesinin evine gelen imamlarda Yasin-i şerif okuyarak dua ettirdiler.