info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şehid Er Adem Balcı ya Son Veda!

KIRKLARELİ nin Pehlivanköy İlçesi nde dün çarşı izni dönüşünde geçirdiği trafik kazası beraberindeki 2 kişi ile birlikte hayatını kaybeden Jandarma er Adem Balcı, gözyaşları arasında Tekirdağ ın Çorlu ilçesi nde toprağa verildi.

Dün öğle saatlerinde 25 yaşındaki Ahmet Demir'in kullandığı ve içinde 8 kişinin bulunduğu 39 NT 073 plakalı otomobil, ilçeye 2 kilometre kala, Hakkı Coşkun idaresindeki 34 ETE 84 plakalı kamyonetle hatalı sollama nedeniyle çarpışmış, kazada çarşı izninden dönen Pehlivanköy İlçe Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yapan Adem Balcı ile sürücü Ahmet Demir ve Abdül Vahap Çakır ölmüştü. Otomobilde bulunan Jandarma Erler Adem Karaman, Necmettin Demir ve Uğur Kunduracı ile Mehmet Çakır, Bünyamin Demir ve kamyonetin sürücüsü Hakkı Coşkun yaralanmıştı.

58 GÜNÜ KALMIŞTI

Kaza sonrası hayatını kaybeden er Adem Balcı'nın cenazesini Kırkalareli Devlet Hastanesi morgundan sabah saatlerinde Çorlu'ya getirildi.Türk bayrağına sarılı cenaze önce baba evine getirilerek burada duası yapıldı.Daha sonra Yeşiltepe cami önünde düzenlenen cenaze törenine Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan,İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kudret Sarıtaş,Emniyet Müdürü Ender Özköslü ile Balcı'nın ailesi ve yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından tabuta sarılan Balcı'nın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Anne Hacire Balcı ise 'Canım oğlum 58 sonra geleceğini beklerken cenazen geldi. Yavrum, buna nasıl dayanacağım.'diye feryat etti. Cenaze daha sonra Yeşiltepe mezarlığında toprağa verildi.