info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şarköy de, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ndan Kömür Yardımı

Tekirdağ ın Şarköy İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ndan (sydv) İhtiyaç Sahibi Bin 500 Aileye Kömür Yardımı Yapıldı

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan (SYDV) ihtiyaç sahibi bin 500 aileye kömür yardımı yapıldı.

Şarköy Kaymakamı Nuri Ziya Türkdoğan, vakıfa kaydı bulunan ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, ev başına 1 ton kömür yardımı yapıldığını söyledi.

Türkdoğan, 'Kış mevsiminin girmekte olduğu şu günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kışı sıcak bir ortamda geçirmeleri amacıyla başlatılan kömür yardımı dağıtımı devam ediyor. Bu çerçevede ilçe merkezinde daha önce vakfımıza kaydı bulunan ihtiyaç sahibi ailelere ev başına 1 ton kömür dağıtımı yapıldı. Yardımlar vatandaşlarımızın evlerine teslim ediliyor Bu yıl vakfımıza teslim edilen bin 500 ton kömür ilçe merkezi belde ve köylerde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere hane başı 1 ton olmak üzere dağıtılmaktadır 'dedi.

Vakfa müracaat eden ve ihtiyaç sahibi olduğu komisyon tarafından belirlenen vatandaşlara her yıl yakacak yardımı yapıldığını vurgulayan Türkdoğan, 'Vakfın kuruluş amacı ülkemizde yaşayan ihtiyaç sahibi ve kimsesiz vatandaşlarımızın hiçbir zaman yalnız olmadıklarını, devletimizin ve milletimizin her zaman onların yanında olduğunu hissettirmek. Bu amaç doğrultusunda yaptığımız çalışma ve tespitler devam ediyor. Gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın devlet ve milletçe her zaman yanlarında olacağız. Bizim tespit edemediğimiz yada bilemediğimiz gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlar her zaman vakfımıza müracaat edebilir. Vakfımıza müracaat eden vatandaşlarımızın durumları komisyonumuz tarafından yapılacak araştırma ve inceleme sonunda ortaya çıktığında kişi gerçekten ihtiyaç sahibi ise vakıf olarak maddi ve manevi yardımlarımızla vatandaşlarımızın yanında olacağız' diye konuştu.