info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şarap Fabrikası Dizi Seti Oldu

Sabancı nın Şarköy deki şarap fabrikası dizi setine dönüyor

 

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'ya ait, Tekirdağ, Şarköy'deki şarap fabrikası, yönetmenliğini Nihat Durak'ın yaptığı "Zehirli Sarmaşık" dizisine set oldu. Gold Film'ın yapımcılığını yaptığı, Fox Tv için çekilen dizinin senaryosunu Nuran Devres yazdı. Yönetmen Nihat Durak dizide başrolleri; Aşk ve Hayal'de Miran Ağa'yı oynayan Orhan Kılıç, Aslı Tandoğan, Yeşim Büber, Küçük Sırlar dizisinden ayrılan İpek Karapınar, Nurseli İdiz, Ali Düşenkalkar oynadığını, 11 Ağustos 2011 tarihinde yayınlanmaya başlayacağını ifade etti.
 
Dizi filmin konusu; bir aşk bebeği dünyaya getiren Ceyla (Yeşim Büber) yaşı küçük olduğu için, annesi (Nurseli İdiz) bebeği bir başkasına verir. Ceyla yaşlı biriyle evlenir. Evlendiği kişi ölür, tüm mal varlığı ve şarap fabrikası onun sorumluluğuna kalır. Şarap fabrikasına İtalya'da eğitim almış, Ziraat Mühendisi Engin Arıtman (Orhan Kılıç) şarap uzmanı olarak girer. Ceyla, yıllar sonra bir tesadüf eseri, kızı ile karşılaşır. Her iki tarafta birbirlerinden habersizdir. Aynı adama, Engin Arıtman'a aşık olurlar, olaylar ve entrikalar bunun etrafında döner.
 
DENİZLERDEN FİLM SETLERİNE DÖNDÜ
Ünlü oyuncu Yeşim Büber, dört yıl ara verdiği sinema ve dizi sektörüne "Zehirli Sarmaşık" dizisiyle geri döndü.
 
İstanbul'un hızlı yaşamından, kafa dinlemek ve hayatı yeniden sorgulamak için eşi görüntü yönetmeni Mehmet Aksın'la aldıkları tekneyle Güney'e indiklerini, teknede yaşamaya başladıklarını ifade eden güzel oyuncu "Sakin bir hayata geçiş yaptık, doğayı seviyorum. İki yıl yelkenli teknemizde kaldık, sonra 1 yıl Akdeniz'de dolaştık, Fas'ta kaldık. Yelkenliyle, denizde iken hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz, bir tür Survıvor durumu. Burada hayatı sorguluyor, farklı öncelikleriniz olduğunu görüyorsunuz. Hayatın anlamlı kısımlarını görüyorsunuz." Dedi.
 
Zehirli Sarmaşık dizisi teklifi gelince kabul ettiğini söyleyen Büber "Ben 6-7 yıl kadar öncede Şarköy'e gelip, Güler Sabancı'nın şarap fabrikasında yine fabrika sahibi rolünde oynamıştım. Güzel bir kadro var. Dizide ben Aslı Tandoğan'ın annesini, Nuseli İdiz, anneannesini oynuyoruz. Entrikası bol bir dizi olacak" dedi.