info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şampiyon Sporcuya Altın

Eylül ayında Karaman’da yapılan Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonasında 1900 sporcu arasından Türkiye üçüncüsü olan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Taekwondocularından 10 yaşındaki Meryem Akgün altınla ödüllendirildi.

CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Ensar Sivri önceki gün eşi Zerrin Sivri ekip arkadaşları Gökhan İkizoğlu, Güven Aru ve Öznur Koç ile birlikte Güzel Spor Okulunu ziyaret etti. Güzel Spor Okulu Müdürü ve Antrenörü Bilal Güzel CHP’lileri kapıda karşıladı. 
 
SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA VE DESTEKCİSİYİZ
 
CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Ensar Sivri ziyarette yaptığı konuşmada sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirtti. Başkan aday adayı Sivri, “CHP olarak biz sporun her dalını destekliyoruz ve sporcununda yanındayız. Görev bana verilirde iş başına geldiğimde Çerkezköy’de sporun çok daha ileriye gitmesi için gerekeni yapacağım. Bunda da kararlıyım. Son yıllarda ilçemizde spor’un her dalında şampiyonlar çıkıyor. Ancak sporcularımıza daha iyi imkanlar yaratmalıyız ve daha çok başarılı  ve şampiyon sporcular çıkartmalıyız. Bu gün kısıtlı imkanlarla başarılı olan ilçemiz sporcularının şampiyonalarda ilk dereceleri elde etmeleri gerçekten bizleri fazlasıyla gurulandırıyor ve onurlandırmaktadır. Ancak,sporcunun çalışma koşullarının yanı sıra maddi ve manevi yöndende güçlendirmek gerekli,bu nedenle spora ve sporcuya tüm kurum ve kuruluşlarımızın sahip çıkması gerekmektedir. Biz üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağımızdan emin olunuz.” Dedi.
 
 
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM
 
 
CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Ensar Sivri,Türkiye üçüncüsü olan 10 yaşındaki Meryem Akgün’ü de gösterdiği başarı nedeniyle kutladı ve başarılarının devamını diledi. Sivri, “Meryem girdiği ilk şampiyonada başarılı olması tesatüfü olduğuna inanmıyorum. Onun başarısı kendini bu spor’a gönül vermiş olmasından ve sevmesinden kaynaklanmaktadır. Çocuklarımızı böyle küçük yaşlarda sporun içinde yer almalarını sağladığımız takdirde sporun her dalında daha bir çok şampiyonlar çıkaracağız. Meryem’in bu azmi Katılacağı Avrupa şampiyonasında da ülkemize madalya kazandıracağına inancım sonsuzdur.Kendisini ve onu yetiştiren tecrübeli hocası Bilal Güzel’i ve kendisine destek veren anne ve babasını da tebrik ediyorum”diye konuştu.
 
BAŞARILARIM DEVAM EDECEK
 
 
Teakwando’da minikler Türkiye üçüncüsü olan Meryem Akgün’de kendisinin başarısında en büyük pay sahibi Antrenörü Bilal Güzel’in olduğunu ve spor’a başlama sırasındaki aşamadan itibaren kendisiyle yakından ilgilenendiğini ve başarısının mimarı olduğunu söyledi. Başarılı minik sporcu Meryem Akgün bundan böylede başarılarının devam edeceği sözünü verdi. Sporcu Akgün spor’a her kesimin destek vermesinide istedi.
 
 
BELEDİYEMİZ BİZDEN DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR
 
 
Güzel Spor Okulu Antrenörü Bilal Güzel’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Sonra okullarından devamlı başarılı oyuncular çıkarttıklarını ancak başarılı olan sporculara da belirli kesimin dışında kimsenin destek vermediğini ifade etti. Bilal Güzel, “ Miniklerde Türkiye üçüncüsü olan Meryem kızımızla ne kadar övünsek azdır.Kendisi çok başarı ve azimli bir sporcu.Önümüzdeki yıllarda ülke içinde ve Avrupa şampiyonalarında da daha bir çok başarılara imza atacak bir sporcumuzdur.Meryem ayni zamanda gerek çalışmalarıyla gerek öğrencilik yaşamıylada örnek bir sporcudur. Biz Güzel Spor Okulu olarak kendisine gerekli desteği ve eğitimi veriyoruz.O bizim gururumuz ve onurumuz”dedi. Antrenör Bilal Güzel  Çerkezköy Belediyesinin diğer spor kulüplerine olduğu gibi kendilerinede destek verdiğini belirtti ve verilen destek nedeniyle Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür etti.
 
ŞAMPİYON SPORCUYA ALTIN
 
 
Yapılan konuşmalar sonunda CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Ensar Sivri’nin eşi Zerrin Sivri tarafından başarılı minik şampiyon sporcu Meryem Akgün’e başarısı nedeniyle bir küçük altın hediye ederek ödüllendirdi. Zerrin Sivri, “Şampiyonada başarı elde ederek üçüncü olmandan son derece mutlu olduk.Seni çok seviyoruz. Daha bir çok başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz”dedi.