info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şampiyon Çorlu Gençler Birliği Spor

Tekirdağ süper amatör liginde 2010–2011 sezonunu şampiyonlukla noktalayan Çorlu Gençler Birliği sporda yüzler gülüyor.

Tekirdağ süper amatör liginde 2010–2011 sezonunu şampiyonlukla noktalayan Çorlu Gençler Birliği sporda yüzler gülüyor. Kulüp Başkanı Murat Yılmaz ve Kulüp As Başkanı Oğuzhan Aydın yaptıkları açıklamada; “Şampiyon olduğumuz için mutluyuz. Bir sonraki hedefimiz bölgesel amatör ligde oynamak. Oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Şampiyonluk camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Şampiyonluk Kupasını Salih Yılmaz’ın elinden alan Çorlu Gençlerbirliği spor takımı oyuncuları gelen şampiyonluk sonrası mutluluktan saha içinde de oyun oynadılar. Çekişmeli geçen mücadeleyi 4-1 gibi farklı bir skorla kazanan Çorlu Gençlerbirliği Spor’un yıldız futbolcuları Yılmaz ve Aydın, asıl hedeflerinin bunda sonra başladığını ve bölgesel amatör lige çıkmak için final maçı yapacaklarını, bütün güçlerini sahaya yansıtacaklarını belirttiler.

Çorlu Gençler Birliği Spor ile ilk şampiyonluğunu yaşayan Kulüp antrenörü Sefa Davarcı ise elde edilen şampiyonluk sonrası futbolcularına koştu. Çekişmeli bir mücadeleye sahne olan Veliköy Spor - Çorlu Gençler Birliği müsabakasında taraftarla toplam 5 gol izlerken 3 kırmızı kart’ın çıktığı maçta taraftarlar takımlarını büyük bir coşku içerisinde desteklediler. Çorlu Gençler Birliği Spor taraftarları mücadele sonrasında sahaya inerek takımın saha içindeki eğlencesine eşlik ettiler.