info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Referandum Öncesi Kana Bulayacaklardı

Emniyet Güçleri, İstabul ve Ankara da Bombalı Eylem Yapma Hazırlığında Olan 2 Kişiyi, Patlayıcılarla Birlikte Yakaladı.

İstanbul ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Yunanistan da bomba eğitimi alarak Edirne den giriş yapan, İstabul ve Ankara da bombalı eylem düzenleme hazırlığında olan yasadışı sol bir örgüte üye 2 kişiyi patlayıcı maddelerle birlikte yakaladı. üzerlerinde kargocu öğretmen ve doktor adlarına düzenlenmiş 4 kimlik çıkan teröristlerle birlikte 30 kilo patlayıcı, oyuncak üzerine yerleştirilmiş 2 bomba düzeneği, bir adet fünye ve tabanca mermisi ele geçirildi. Yasadışı örgüt üyesi 2 kişinin Anayasa Referandumu öncesi İstanbul ve Ankara da bombalı saldırı düzenleyecekleri kaydedildi.

İstanbul ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Terör ve İstihbarat Şube ekipleri, Yunanistan da bomba eğitimi alan yasadışı sol örgüt üyesi biri kadın 2 kişinin Edirne den yasadışı yollarda yurda giriş yapacağı istihbaratını aldı. Edirne den yurda giriş yapan 2 örgüt üyesi, istihbarat timleri tarafından izlemeye alındı. 2 yasadışı örgüt üyesi ellerindeki çantalar ile Edirne den minibüse binerek Çorlu da indiler. Bir süre Bulvar yolunda dikkat çekmemek için yürüyen zanlılar İstanbul a gitmek için durakta bekledikleri esnada kendilerinin takip edildiklerini anlamaları ile çoban Çeşme Mahallesi ne girerek izlerini kaybettirmek istedi. Ellerinde bulunan çantayı bir apartman girişine bırakan örgüt üyeleri daha sonra polis tarafından yakalanarak Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ne götürüldü. Bırakılan çanta nedeniyle sokak güvenlik çemberi atına alındı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha Uzmanları gelmesiyle çanta açıldı.

REFERANDUM ÖNCESİ ANKARA VE İstanbul U KANA BULAYACAKLARDI

Çantada cinsi tespit edilemeyen 30 kilogram patlayıcı madde, 2 adet oyuncak ayıcık içerisine yerleştirilmiş bomba düzeneği, fünye malzemeleri ve mermi ele geçildi. Yasadışı bir sol örgüt üyesi olduğu tespit edilen 2 kişinin Anayasa Referandumu öncesi Ankara ve İstanbul da bombalı saldırı düzenleyecekleri öğrenildi. Kimlikleri açıklanmayan 2 örgüt üyesinin, bir yıldır Yunanistan da bomba eğitimi aldıkları öğrenildi. üzerlerinden doktor, öğretmen ve kargo şirketine ait düzenlenmiş 4 adet sahte kimlik çıkan 2 kişinin halkın yoğun olarak gezdiği noktalara zaman ayarlı bomba düzenekleri kuracakları kaydedildi.

Gözaltına alınan 2 kişinin Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ne götürülürken yasadışı slogan attıkları öğrenildi. Şahısların Çorlu Emniyeti nde sorguları devam ediyor.