info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ram Trakia Başkanından Adem Dalgıç a Ziyaret

Yeniçiftlik’te yapılacak olan bir etkinlik için Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelen kardeş Şehir Sliven ve Ram Trakia Belediye Başkanı Koli Milev, eşiyle beraber Tekirdağ Belediyesini ziyaret etti.

Doğu Batı  Trakya Belediyeler Birliği Müdürü, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı  Sinan Çetiz ve Mali Hizmetler Müdürü Zeki Sezen’in de eşlik ettiği  ziyarette Tekirdağ Belediye Başkanı  ve Trakyakent Başkanı   Op. Dr. Adem Dalgıç’la görüşen  Sliven Belediye Başkanı  kardeş şehir ilişkilerini canlandırmak istediklerini belirterek ‘İşadamları arasındaki iş ilişkilerinin geliştirmek, turistik geziler düzenlemek, iki birlik olarak iyi işler yapmak istiyoruz’ dedi.

Milev’in görüşlerine katıldığını ve bundan sonraki  görüşmelerin sürekli olacağını anlatan Başkan Dalgıç ‘İki birlik arasındaki her türlü projeye açığız’ diye konuştu. Başkan Dalgıç’a Sliven Belediyesinin ambleminin bulunduğu plaketi sunan Milev Dalgıç’ı Mayıs ayında Sliven’de yapılacak etkinliklere davet etti. Dalgıç da Başkan Milev’e Tekirdağ’a özgü hediyeler sundu.