info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Prof. Dr. Üstün Dökmen anlattı tiyatro yeniden oynadı

Prof. Dr. Üstün Dökmen anlattı tiyatro yeniden oynadı

Global girişimcilik haftası nedeniyle Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ve Kadın Girişimciler  Kurulu’nun ortaklaşa düzenlediği Üstün Dökmen ile Küçük Şeyler Tiyatrosu Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Salonunda düzenlendi. Etkinliğe Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faik Uysal, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İnce, Sayman Üye Taner Karaoğlu ve Genel Sekreter İrfan Ekici katıldılar. Prof. Dr. Üstün Dökmen’in anlatımı ile tiyatro yeniden oynadı. Tekirdağlılar etkinliğe büyük ilgi gösterdi ve Rektörlük Salonu hınca hınç doldu. Tören sonunda açıklama yapan  Yönetim Kurulu Başkanı Günay ;

“ Global Girişimcilik Haftası kapsamında düzenlemiş olduğumuz etkinliğimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Ayrıca, bizleri kırmayarak, teklifimizi kabul  eden Prof.Dr. Üstün Dökmen hocamıza ve ekibine de teşekkür ederim.

Girişimcilik toplumun kendi zenginliğine ortak olma becerisidir ve bunu ortaya çıkarmak  milli bir görevdir. Dünyanın en önemli ekonomileri arasına girmek istiyorsak, girişimci  sayımızı artırmamız gerekmektedir. Girişimciliğin olmazsa olmazı hayal gücüdür. Her şeye bir sınır çizilebilir ama hayal gücünün sınırları yoktur.

En büyük eksiğimiz bilgi ile ekonomiyi buluşturmaktı, bunu son zamanlarda gerçekleştirmeye başladık. Bizim kültürümüzde israf haram ama işgücümüzün yarısını  oluşturan kadınlarımızdan yeteri kadar yararlanamıyoruz.

Ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak olan itici güç, girişimcilerin icatları ve fikirleri olacaktır. Bu nedenle girişimcilerimizin önünü açmak zorundayız. Başarılı örnekler kadar, başarısızlık hikayeleri de bu yolda ilerlemek isteyenler için çok önemlidir. Meslek kuruluşları  girişimcilerimize her türlü desteği vermelidir. Böylelikle hem genç girişimcilerimiz hem de kadın girişimcilerimiz arasından başarılı rol modeller oluşturmak bizlerin görevidir.
Tekrar katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, saygılarımı sunarım. ” dedi.