info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Özgür Yaver Ak Parti Aday Adayı

Yerel seçimler sürecine girilirken yeni kurulan Süleyman Paşa Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Özgür Yaver Partisinin aday adayı olduğunu açıkladı.

Habertrak Gazetesi’nin ziyaretinde konuşan Yaver; “ Aday adayı olma niyetimi parti içinde ki yetkili kurullar, il ve ilçe başkanı kadın ve gençlik kolları ve milletvekillerinle konuşarak, görüşmeler yaparak açıkladım.” Dedi.
 
2 aydır Türkiye’nin önemli araştırma kuruluşları tarafından Ak Parti’nin en uygun adayları belirlemek için çalışmalar yaptığını da ifade den Yaver “En uygun adayı Ak Parti çıkaracak çünkü adaylık konusunda en ciddi konuşmayı genel merkezimiz yapıyor” diye konuştu.
Aday adayları için parti içi temayül yoklaması, kamuoyu anketleri, partinin yetkili kurullarıyla istişarelerde bulunulacağını da kaydeden Yaver şunları söyledi;” Ak Parti içinde kardeşlik yarışı yapıcağız. Aday adaylığımızı açıklarken de halka duyurmak amacıyla basından randevu alarak duyurma yolunu seçtik” ifadelerini kullandı.
 
ÖZGÜR YAVER KİMDİR?
 
  1972  Malkara/Tekirdağ  doğumluyum.1996 yılından bu yana Tekirdağ da serbest İnşaat Mühendisliği yapmaktayım.Dört yıl  TTSO odası inşaat komitesi  başkanlığı ve meclis üyeliği yaptım. Müsiad  Tekirdağ kurucu  üyesi ve aynı zamanda yönetim  kurulu üyesiyim . Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği  başkan  yardımcılığı görevimi yürütmekteyim .
   2001 yılında kurulduğundan bu yana Ak Parti çatısı altında iki dönem Merkez İlçe başkan yardımcılığı , yine bir dönem İl Teşkilat Başkanlığı  yaparak hizmet  ettiğim partimden , önümüzdeki dönem  yapılacak olan yerel seçimlerde Süleymanpaşa Belediye Başkanlığına aday adayım.
   Bilindiği  gibi adaylık süreciyle  ilgili olarak , partimiz kurumsal istişarelerini  yaparak , Tekirdağ için , Büyükşehir ve bütün ilçelerinde , en uygun adayları tespit etmek için , uzun bir  süredir  yoğun bir çalışma içerisindedir.
     Bu  çalışmalar çerçevesinde partimizin  yetkili kurulları  ile  istişare  ederek aday adaylığı niyetimi  iletmiş  bulunuyorum.
     İnsana ve yaşadığım şehre karşı olan hizmet anlayışım , uzun süreli mesleki tecrübem , şehirle ilgili projelerim , halkımızın yoğun teveccühü , Ak Parti çatısı altında edindiğim siyasi tecrübem , bana aday adayı olma sorumluluğu yüklemiştir.
   Nufusu hızla artan Tekirdağ ımızın   önemli derecede hizmet  ihtiyacını karşılayabilmek için , bu işi layıkıyla  yapabilecek başkan ve kadrolara ihtiyaç vardır.
   İnsanların en hayırlısı ,  insanlara faydalı olandır  düşüncesiyle , şehrimizin önümüzdeki  beş yıl boyunca  kaderini belirleyecek  çok önemli  kararlarının  verileceği
yerel seçim sürecinde , parti  teşkilatımızın en doğru kararı vereceğine  inancımı  belirterek hakkımızda hayırlısını diliyorum.