info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Otomobil Elektrik Direğine Çarptı 1 Yaralı

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, elektrik direğine çarptı.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, elektrik direğine çarptı. Kazada şoför mahallinde sıkışan sürücü Mustafa Özdemir'i, itfaiye ekipleri kurtardı.

Kaza, saat 01. 30 sıralarında Kazimiye Mahallesi Karadeniz Caddesi üzerinde meydana geldi. Çorlu Devlet Hastanesi'ne personel taşıyan taşeron firmada şoför olarak çalışan 28 yaşındaki Mustafa Özdemir, gece nöbetinden çıkan görevli doktoru almak için 34 EH 7812 plakalı otomobil ile hastaneye gittiği sırada direksiyon kontrolünü yitirince yolun solundaki beton elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile Özdemir, araçta sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, sürücüyü kurtarmak için seferber oldu. Canı çok acıdığı için sürekli bağıran Özdemir'i bir polis memuru, "Mustafa sakin ol, az kaldı birazdan kurtarılacaksın, korkulacak bir şey yok1 diyerek teselli etmeye çalıştı.

Yaklaşık 20 dakika süren çalışmanın ardından araçtan çıkartılan Mustafa Özdemir, ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki bacağında da kırık saptanan Özdemir'in tedavisi devam ediyor. Soruşturma sürüyor.