info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Orion da Yangın Tadilatı Devam Ediyor

8 Eylül 2012 tarihinde meydana gelen yangınla sarsılan ve büyük bölümü yangından etkilenen Çorlu nun ilk ve ne büyük alışveriş merkezi olan Orion Avm de yangının yaralarını sarma çalışmaları sürüyor.

 

8 Eylül 2012 tarihinde meydana gelen yangınla sarsılan ve büyük bölümü yangından etkilenen Çorlu'nun ilk ve ne büyük alışveriş merkezi olan Orion Avm'de yangının yaralarını sarma çalışmaları sürüyor. Tadilat çalışmalarının yoğun bir tempoda sürdürüldüğü alışveriş merkezi kısmen de olsa Ekim ayının ikinci yarısında kapılarını yeniden açmanın hesaplarını yapıyor.
 
Alışveriş merkezinin üst katında bulunan sinema salonunda gerçekleştirilen tadilat çalışmaları sırasında başladığı değerlendirilen yangınla ilgili olarak yangının ve hasar tespitinin ardından bu kez yangının yaralarını sarmak adına başlanan tadilat çalışmaları devam ettiriliyor. Alışveriş merkezi yetkilileri vatandaşlardan gelen yoğun talepler ve bir an evvel açılma isteğini dile getirmeleri nedeniyle çalışmaları dört koldan yürütüyor ve alışveriş merkezinin Ekim ayının ikinci yarısında kısmen de olsa faaliyete geçebilmesi için yoğun bir çaba sarf ediyor.
 
TEŞEKKÜR İLANLARI
Orion Avm yönetimi yangının ardından geçmiş olsun dileklerini ileterek üzüntülerine ortak olan kişi, kurum ve kuruluşları da unutmadı. Çorlu'da yayımlanan gazetelere iki tam sayfa ilan veren Orion yönetimi bu kişi, kurum ve kuruluşlara tek tek teşekkür etti. Alışveriş merkezi yöneticileri ayrıca dev bir teşekkür ilanı da hazırlatarak Çorlu şehir merkezinde vatandaşların rahatlıkla görebilecekleri yere asılmasını sağladılar.
 
8 Eylül 2012 tarihinde meydana gelen yangında alışveriş merkezinin büyük bölümü alevlere teslim olmuş, alışveriş merkezi yöneticileri ve çalışanları ile polis ekiplerinin özverili çalışmaları sonucu alışveriş merkezinde bulunanların süratle tahliye edilmesi sonucu herhangi bir yaralanma meydana gelmemiş, alışveriş merkezi yöneticileri yangın ile ilgili tek tesellinin bu olduğunu dile getirmişlerdi.
 
Yangına Çorlu Belediyesi İtfaiye müdürlüğüne bağlı tüm ekip ve araçların yanı sıra Tekirdağ, İstanbul, Silivri, Çerkezköy, Velimeşe, Veliköy, Sultanköy, Marmara Ereğlisi İtfaiyeleri, Çorlu Havalimanı, Havsa Meydan Komutanlığı, Askeri birlikler ve sanayi kuruluşlarına ait itfaiye ekipleri de müdahalede bulunmuştu.