info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

NKÜ ye Yakışmadı Yakıştırılamadı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi nin düzenlediği 5. Bahar Şenliği etkinliği öğrencileri memnun etmeti.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu 5. Bahar Şenlikleri etkinliğine tepkiler çığ gibi büyüyor. Öğrenciler, Ellidokuz.com'da, Facebook'ta, Twitter'da ve kişisel bloglarında tepkiler yağdırmaya devam ediyorlar. Son olarakta bir öğrencinin kişisel bloguna yazdığı yazıda şunları dile getirdi:

Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayınız !

Nkü'ye Yakışmadı Yakıştırılmadı

"Üretken üniversite sloganıyla yola çıkanlar, rektörlük seçimlerinden istediklerini bir nebze almış olsalarda. Bu güne kadar hep gelişim gösteren üniversitemiz. Öğrencilerini bir hayli hayal kırıklığına uğratmış durumdalar.
 
Üniversitemizin yaptığı hatalar saymakla bitmez ama biz yinede sıralayalım. Sözüm ona bazı topluluklara 100bin gibi bütçeler ayrılıp bedavadan para dağıtanlar. Boy boy afişler bastırıp orada burada reklam yaparak geçinenler ve ayrıca sözüm ona üretiyoruz diye geçinenler Bahar şenliklerinde neler yaptıklarını bize gösterdiler.
 
Üniversitelerin ve toplulukların var oluş amacı öğrencileri sosyalleştirmek ki bu konuya verilen ağırlığın acılarını yeni yeni hissediyoruz. Bir Akdeniz Üniversitesi yada diğer devlet üniversiteleri bahar şenliğini 5 gün ve Uluslararası camiada gerçekleştirken bir Namık Kemal daha çevre illere bile çıkmış durumda değil.
 
Öğrencilerin fikirleri nelerdir, ne gibi birşeyler yapılabilir sorularına çözümü oturdukları yerden yapmaya çalışanlar, bakalım ilahi adalet kaşısında Cumhurbaşkanlıkta o koltukta oturmaya devam edebilecekler mi?
 
Sözüm Yönetime. Öğrencilere kimlerin gelmesi konusunda anket yapılmadan. Öğrenci fikirleri alınmadan.  Yorulmayıp yazımı okuduğunuz için teşekkürler. Bütün Sözlerim O yönetimdeki kişilere. Artık Öğrencilere bırakın söz hakkını…!"
Kaynak : Varsaklı