info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

NKÜ den Başkan Dalgıç a Plaket

1. Ulusal Kıyı Bölgeleri nde Çevre Kirliliği ve Kontrolü Sempozyumu nun gerçekleşmesinde vermiş olduğu destekten dolayı verildi

Geçtiğimiz ay içerisinde Namık Kemal Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 1. Ulusal Kıyı Bölgeleri'nde Çevre Kirliliği ve Kontrolü Sempozyumu'nun gerçekleşmesinde vermiş olduğu destekten dolayı Belediye Başkanı Op. Dr.  Adem Dalgıç'a bir teşekkür plaketi verildi.
Başkan Dalgıç'ı makamında ziyaret eden Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programları Koordinatörü Prof. Dr. Süreyya Meriç ve Yardımcısı Uzman Sevinç Adiloğlu tarafından Başkan Dalgıç'a plaketi takdim edildi. Başkan Dalgıç çevre konusunda Tekirdağ Belediyesi olarak son derece hassas olduklarını belirterek, çevre konusundaki tüm çalışmaları her zaman destek olmaya hazır olduklarını söyledi. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Rüya Yılmaz da hazır bulundu.
Prof. Meriç ve Uzman Adiloğlu daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Rüya Yılmaz'ı da ziyaret ederek bir süre görüştüler.