info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

NKÜ de İnterneti Doğru Kullanın Semineri

Namık Kemal Üniversitesi nde öğrencilerin interneti faydalı bir şekilde nasıl kullanacakları anlatıldı.

Tekirdağ, Malkara, Muratlı, Şarköy, Çerkezköy, Çorlu, Saray'dan gelen üniversite ve yüksek okul öğrencilerine yönelik olarak Namık Kemal Üniversitesi Genç Girişimciler Öğrenci Topluluğu PDA danışmanlık firması ile Ak Parti Tekirdağ İl Gençlik Kollarının organize etiği "TTNET'le Geleceğini Netleştir" eğlenerek yarışarak kazanarak bakış açını değiştir eğitim konferansı NKÜ Piramit salonda yapıldı. Eğitim konferansında öğrencilere internet kullanımı anlatıldı.

Eğitim konferansında Facebook'un 585 milyon insan tarafından kullanıldığı anlatılırken öğrencilerden bazıları facebook kullanmanın gereksiz yere zaman kaybı olduğunu belirttiler.

NKÜ Genç Girişimciler öğrenci topluluğu başkanı Yücel Özgül eğitim konferansıyla ilgili olarak 'Öğrencileri internet teknolojisiyle buluşturmak, rehberlik ederek interneti nasıl kullanacklarını göstermek, kariyer yapmak için nasıl başarıya ulaşılır hangi yollar izlenir konularına açıklık getirilmesi amacıyla bu eğitim konferansını düzenlediklerini belirtti.

Yücel Özgül öğrenciler arasında yapılacak yarışmalar sonucunda bir kişiye Nokıa Cep bilgisayarı 4 kişiye milli takım forması ile sürpriz hediyelerin dağıtılacağını anlattı.