info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Nışanlısına Kavuşamadan Hayata Gözlerini Yumdu

Tekirdağ Merkeze bağlı Karacakılavuz Beldesi ile Yavaşça köyü arasında gece saat 24 .00 sıralarında yanındaki arkadaşı Gürcan Arabacı ile Beldeye dönen Aykut Ataman (24) aracını mıcır’a kaptırarak direksiyon hakimiyetini kaybedip tarlaya devrildi.

Düğün hazırlıkları için Çorlu’ya giden Aykut Ataman geri dönüşte 59 AT 204 plakalı aracıyla Beldeye iki kilometre kala Yavaşça Köyü Kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybederek tarlaya uçtu. Kazanın meydana geldiği kavşakta bu güne kadar maddi hasarlı ve yaralamalı altı kaza meydana geldiği belirtildi.

Aykut Ataman Karacakılavuz Beldesinde yirmi yıldır Motor tamirciliği yapan Baba Hikmet Ataman’nın yanında baba mesleğini yapıyordu. Bir yıl önce nişanlanan Ataman Tarihi belli olan düğün için hazırlıklara başlamıştı kaza günü Çorlu’ya Nişanlısının yanında gidip son eksikleri tamamlamak için konuştular, Fakat o geceki görüşme maalesef veda görüşmesi oldu.

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Aykut Ataman Karacakılavuz Camiinde kılınan öğle Namazını Müteakip Malkara mezarlığında Ailesi Nişanlısı ve sevenlerinin göz yaşları arasında defnedildi.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber