info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Müsiad tan Basın ile Tanışma Toplantısı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ şubesi, yerel ve Ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ şubesi, yerel ve Ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.
 
MÜSİAD'ın Çorlu Atatürk meydanındaki binasında yapılan basın toplantısına MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Oktay Dede ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda açılış konuşması yapan Dede; "MÜSİAD genel merkez tarafından bize yeni bir misyon daha yüklendi burası sadece MÜSİAD Tekirdağ şubesi değil aynı zamanda Edirne ve Kırklareli Silivri MÜSİAD oluşumları bizler tarafında oluşturulacak dolayısı ile önümüzdeki günlerde yoğun çalışmalarımız olacak" dedi.
 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) hakkında bilgilendirici açıklamayı Basın ve Medyadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Murat Şap yaptı. Şap; "MÜSİAD hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı; tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin korunduğu, gözetildiği; kendi içinde bütün, bölgesinde etkin, dünyada saygın bir Türkiye için yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamlarının, 5 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul'da kurdukları bir "İŞADAMLARI DERNEĞİ" dir.
 
Kişilerin ve kurumların, ülkemizin ve toplumumuzun, bölgemizin ve dünyanın sosyal ve kültürel, siyasal ve ekonomik, bilimsel ve teknolojik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla oluşturulan bir "GELİŞİM-DİYALOG-İŞBİRLİĞİ-GÜÇBİRLİĞİ PLATFORMU"dur. İş dünyası için olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, kurumsal kimliğini tamamlayarak, bunu ISO 9001: 2000 Kalite Belgesi'yle tasdik ettiren güçlü bir "SİVİL TOPLUM KURULUŞU" dur. Her türlü politik ve ekonomik iklimde, ortaya koyduğu istikrarlı ve başarılı çalışmalarla, Türkiye'nin en köklü sivil toplum kuruluşlarından birisi olan MÜSİAD, üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmek maksadı ile 23 senedir tüm Türkiye'de olduğu gibi bundan sonra da bölgemizin ihtiyaçlarına daha iyi hizmet vermek için, bölgemizde bayrağı bizlerin içinde bulunduğu
 
MÜSİAD Trakya-Tekirdağ şubesine vermiştir. Bütün komisyonları ve kurullarıyla birlikte "Yüksek ahlak - Yüksek Teknoloji" düsturunun, MÜSİAD'ın 23 yıl öncesinden bugünlere ışık tutan vizyonunun daha iyi anlaşılır olabilmesi için bölgemizde MÜSİAD TRAKYA& TEKİRDAĞ olarak, dün nasılsa, yarın da hiç bir ayrım yapmadan, Bölgemiz ve Türkiye yararına her işte, herkesle, ekonomik ve sosyal ilişkiler kurmaya devam ederek, bununla da yetinmeyip, iş yaptıkları her alanda Türkiye'nin vizyonunu geliştirecek sosyo-ekonomik etkileşimlerle, ülkemize toplumsal katkı sağlamayı amaçlamıştır." Daha sonra MÜSİAD Tekirdağ şube binası, basın mensuplarına gezdirilerek, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler başkan Oktay Dede tarafından verildi.