info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlıya Müjdeli Haber

Özlem Yemişçi den Muratlı ya Sentetik Çim Saha Ödeneği

 

Yaklaşık 2 yıldır, Muratlı şehir stadının sahasının yapımı için mücadele vermekteyim. Bazılarının “namus meselemiz “demesine rağmen, Muratlı’dan hiçbir kimseden destek görmedim(yeni kaymakamımız Mahmut Hersanlıoğlu gelene kadar.)  Bu zaman zarfında, gerek Ak Parti milletvekili Ziyaeddin Akbulut ile bir araya gelerek, gerek il gençlik ve spor müdürüyle istişare ederek çözüm üretmeye çalıştım.
 
Önce meclis bütçe komisyonunda 2013 bütçe ödeme planına alındığını Sayın Ziyaeddin Akbulut iletti.
 
Ama insanın güne müjdeli bir haberle başlamasını o kadar harikadır ki, bu konuda Sayın Özlem vekilime hayranlık duymamak elde değil. Kendisi her ne kadar çalışmıyor, gelmiyor gibi mesnetsiz iddialarda bulunulsa da, gerek her hafta Tekirdağ ve Çorlu’ya ziyaretlerde bulunmakta gerekse hemen hemen her hafta ilimize bir bakanı misafir ederek, Cumhuriyet tarihinde, bir dönemde en çok milletvekili ziyaretinde bulunulan il konumuna getirme başarısını göstermektedir. Bu kadar yoğunluk içerisinde, Çarşamba sabahı beni arayarak, “Murat, senin Muratlı şehir stadyumu için çabanı görüyorum. Bu nedenle ilk müjdeyi sana vermek istiyorum. İlçenize sentetik çim saha yapılması için gerekli ödenek çıkarıldı, en kısa zamanda bitirilecektir.”dedi. Bu kadar yoğunluk içerisinde bu konuya eğildiği ve bizzat bana iletme nezaketini gösterdiği için müteşekkirim. Çünkü bu stadın yapılması projesi, yıllar önceden içimde uhde olup, adeta kanayan bir yaraydı. Bu amaçla bir nebze olsun katkım olduysa, ne mutlu bana.
 
Bu amaç için yola çıktığımda desteklerini esirgemeyen Ak Parti Tekirdağ milletvekili Sayın T.Ziyaeddin Akbulut’a, Ak Parti Tekirdağ milletvekili Sayın Özlem Yemişçi’ye, Gençlik ve Spor il müdürü Sayın Ali Osman Tatlısu’ya ve hiç kimsenin haberi olmadan çaba gösteren gizli kahraman Muratlı Kaymakamı Sayın Mahmut Hersanlıoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederim. ŞİMDİ SIRADA YİNE MURATLI’NIN 1994’DEN BU YANA BİTİRİLEMEYEN KÜLTÜR MERKEZİ VAR. UMARIM ONU DA ÇÖZERİZ. HER ŞEY MURATLI İÇİN, HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN.
Kaynak : Murat Ürtekin