info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Çalkalanıyor

Nebi Tepenin Yaptıkalrı Etik Değilmi

Son günlerde Muratlı’da tek konuşulan tek şey, Muratlı belediye başkanının İtalya-ispanya gezileri ve giderken yerine vekâleten belediye başkanlık makamını kime bıraktığıdır.
“Perşembenin gelişi, Çarşambadan bellidir” derler. Ben siz okuyuculara Nebi Tepe’nin asla CHP’Lİ olmadığını, CHP’lilerle konuşurken hala, “siz CHP’liler diye konuştuğunu, başkanla bir telefon konuşmamızda bunu sorduğumda aceleyle telefonu kapattığını yazmıştım. Kim ne derse desin, kim kızarsa kızsın, ASLA CHP’Lİ OLMADI VE SADECE TEKRAR SEÇİLMEK İÇİN CHP’YE GEÇTİ.
 
Şimdi herkes, başkanın İtalya-İspanya gezilerine giderken,4 CHP’Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ VARKEN, NEDEN DSP İLÇE BAŞKANINI BAŞKAN VEKİLİ ATADIĞINI, BUNUN ETİK OLUP OLMADIĞINI KONUŞUYOR. Ben bu insanları anlamakta güçlük çekiyorum. Sayın Nebi Tepe, ESKİ SHP’LİDİR, Sayın Recep Palabıyık da ESKİ SHP’LİDİR. Gerek belediye başkanlığı dönemi gerekse şimdi Sayın Nebi Tepe hep DSP’Lİ oldu ve öyle kalacak. Başka bir partide olsa, 4 tane partilisi dururken, bir başka siyasi partinin ilçe başkanını vekil atadığı için bu ihraç kararı sayılırdı. Ama il başkanı ve belediye başkanı eski yol arkadaşı olduğu için bir şeyin değişeceğini sanmam. 
 
Etiklik konusu tartışılır ama Sayın belediye başkanının eleştirilecek ve etikliği tartışılacak o kadar çok şeyi var ki, bunda da şaşılacak bir şey yok. Benim şaşırdığım konu, genel merkez bu konuya nasıl sessiz kalıyor? Sayın Faik Öztrak’ın, Tekirdağ milletvekili ve genel başkan yardımcısı olarak sessiz kalmaması ve Sayın Nebi Tepe’yi aile dostu olarak koruduğu dedikodularını yalanlamak adına müdahale etmesi gerekmez miydi?
 
Açılışa gazeteci olarak değil, bir vatandaş olarak gittim. Muratlı’yı onur ve gururla Kırklareli halk oyunları gösterisinde temsil edip bölge birincisi olan ve Türkiye’yi Makedonya’daki yarışmada temsil edecek olan Muratlı Halk Eğitim müdürlüğü folklor ekibi dururken, Muratlı yüksek okulu folklor ekibine ödül verilmesi SİZCE ETİK Mİ?
 
Belediye meclisi kararıyla, sanatçı Gülşen’in getirilmesi onaylanmışken, meclisin kararını hiçe sayıp kimsenin haberi olmadan Ziynet Sali’nin getirilmesi belediye meclisine yapılan etik bir davranış mı?
 
Neymiş, Gülşen sahneyi beğenmemiş. Beğenmez tabi. Sahnenin tam önünde iki metre fidan çıkmışsa, halkın oturacağı yerler yıkılmış ve berbat durumdaysa, Gülşen neden beğensin?
 
Yazacak çok şey var ama asıl benim merak ettiğim konu, il başkanı Sayın Recep Palabıyık, bu yaşananlara sessiz mi kalacak, yoksa eski dava arkadaşının yanında mı yer alacak?
 
BAŞTA FAİK ÖZTRAK LOMAK ÜZERE, ilçe başkanının, ilçe yönetiminin ve partililerin tepki gösterdiği Nebi Tepe, DSP ilçe başkanı dayanışmasına ANKARA SESSİZ KALACAK MI? BEKLEYİP GÖRECEĞİZ.
Kaynak : Murat Ürtekin