info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Belediyesi Suistimale Göz Yumuyor

Haftalardır haber olarak dile getirdiğimiz halde, kuralları hiçe sayan,insan hayatını suistimal etmesine rağmen hakkında hiç bir işlem yapılmayan bu inşaat alanı,vatandaşların tepkisini çekiyor ama,Muratlı belediyesi bu tehlikeli çalışmayı görmemezlikten geliyor.

Belediye başkan yardımcısının,sokak arasındaki inşaatın yola taşan çakılı için anında belediye makam aracıyla inşaat mahalline intikal ederken,şehrin ana caddesindeki bu inşaatı hiç bir belediye yetkilisinin görmemesi kafa karıştırıyor.Bu sokakta Çarşamba günleri Pazar kuruluyor olup,zabıtalar da her ne hikmetse bu kuyuyu görmüyor.
Yaklaşık (2) metre derinliğinde,(4-5) metre uzunluğunda kaldırıma kazılan çukur mevcut olup,çevresi derme-çatma tahta ile kapatılmış  ve bu tahtalar kazaya hatta ölüme sebebiyet  verebilir.alkol alan bir vatandaşın bu çukuru gece görmeden düşmesi kaçınılmaz olup,yaralanma ve ölüme sebebiyet verebilir.Aynı zamanda sokaklar köpek dolu olduğundan,yakın zamanda köpekten kaçan bir çocuk,camiye sığınmıştı.Yine böyle bir vakada bir çocuğun,yeterli güvenlik önlemi alınmayan bu çukura düşmesi kaçınılmazdır.
 
 
Bu çukurda herhangi bir yaralanma veya can kaybından birinci derece Muratlı belediyesi,akabinde ana cadde olması sebebiyle,kaldırım tahribatı ve aylardır kaldırım işgali sebebiyle Büyükşehir fen işleri de sorumlu olacaktır.Bu inşaata aylardır bir işlem yapılmaması,vatandaşlar tarafından, “bu inşaatın dokunulmazlığı mı var? Düşüncesi yaratıyor.
Kaynak : Murat Ürtekin