info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Murat Bebeğin Annesi Ve Babası Bulundu

Çorlu’da, geçtiğimiz yıl Aralık ayında Marmaracık Beldesi’nde asansör tamircisi tarafından bulunan Murat bebeğinin annesinin G.A., babasının ise H.A., olduğu belirlendi.

Ailenin, istenmediği için bebeği terk ettiği belirlendi. Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarmanın olayı aydınlatmasıyla aileye ulaşıldı. Ancak aile bebeği almadan ilçeyi terk etti.Olay, geçtiğimiz 26 Aralık 2012 yılında Marmaracık beldesinde bulunan Marmara Evlerinde meydana gelmişti. Apartmana asansör tamiri için gelen Y.M., burada bebek sesi duyması üzerine çantanın yanına gitmiş açılan çantada da yeni doğmuş bebek bulmuştu. Bunun üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri ve sağlık ekipleri bebeği alarak özel Reyap Hastanesinin yeni doğan ünitesinde tedavi altına alınmıştı.
 
SEVGİ EVİNDE BÜYÜYOR
 
Olayla ilgili olarak hastaneye kaldırılan ve doktorların Murat adını verdiği minik bebek kısa sürede tedavilere cevap vermesiyle kendisini topladı. Bir süre sonrada Murat bebek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Tekirdağ Sosyal Hizmetler Müdürlüğü sevgi evlerine gönderildi.
 
SAVCILIK VE JANDARMA PEŞİNİ BIRAKMADI
 
 Yaşan olayla ilgili olarak Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı ve Çorlu İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ekiplerince Murat bebeğin ailesinin belirlenmesi için geniş çaplı araştırma başlatıldı. Marmara Evlerinde bulunan bir kişi jandarmaya bırakılan bebeğin annesinin G.A., olduğu ihbarını yaptı. Jandarma ekipleri G.A.’nın kan örneği alınmasıyla çalışma başlattı. Yaklaşık 1 ay süren çalışma sonrasında bebeğin annesinin G.A., babasının ise H.A, olduğu belirlendi.
 
HAMİLE KALINCA BU YOLU SEÇMİŞ
 
İddiaya göre H.A.,eşinin hamile kalmaması için uyarmış ancak G.A., hamile kalmasıyla 9 ay boyunca eşinden bu durumu saklamış. Ancak doğumu evde tek başına gerçekleştirmesinin ardından bebeğini apartmana bıraktı. Ancak jandarmanın olayı çözmesiyle şok geçiren koca H.A., eşinin kendisinden bu durumu saklamasına oldukça tepki gösterdiği bildirildi.
 
BEBEĞİ ALMADAN ORTAN KAYBOLDULAR
 
Murat Bebeği almayan aile tepkilerden korktuğu için ilçeyi terk etti. Ancak bebeklerini almadıkları belirtildi. Murat bebeğin şimdi nerede olduğu ile ilgili olarak bir açıklama yapılmadı.