info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Motosikleti ile duran araca çarptı

Tekirdağ da motosikletine binip arkadaşlarıyla gezintiye çıkan bir kişi, park halindeki kamyonete çarparak hayatını kaybetti.

Sürücü sosyal paylaşım sitesi Facebook daki profiline ise "Baba siz ailecek motosikletçisiniz galiba çocukları ne yapıyosunuz, yani nereye bindiriyosunuz?" diye yazan arkadaşına "Çocuklar bu konuda geri planda kalıyor büyük olan 2 sene sonra ehliyetini alır, kardeşini de alıp gezerler" diye yazarak yanıt vermiş. Motosikleti ile duran araca çarptı.

Tekirdağ da motosikletine binip arkadaşlarıyla gezintiye çıkan bir kişi, park halindeki kamyonete çarparak hayatını kaybetti. Sürücü sosyal paylaşım sitesi Facebook daki profiline ise "Baba siz ailecek motosikletçisiniz galiba çocukları ne yapıyosunuz, yani nereye bindiriyosunuz?" diye yazan arkadaşına "Çocuklar bu konuda geri planda kalıyor büyük olan 2 sene sonra ehliyetini alır, kardeşini de alıp gezerler" diye yazarak yanıt vermiş.

Tekirdağ da 6 motosikletli arkadaşı ile birlikte gezintiye çıkan 37 yaşındaki Levent Doğan, yola çıktıktan kısa süre sonra 59 AR 953 plakalı motosikleti ile Hurşehit Sarı ya ait park halindeki kamyonete arkadan çarptı. Kaza sonrası Levent Doğan ın arkadaşları ve kamyonetin sahibi şoka girerken, olay yerine gelen ambulans ağır yaralı Doğan ı Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırdı. Doğan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası olan Levent Doğan ın cenazesinin yurt dışında bulunan ailesinin Türkiye ye gelmesinin ardından salı günü toprağa verileceği öğrenildi.

ÇOCUKLAR BU KONUDA GERİ PLANDA KALIYOR

Sürücü Levent Doğan, sosyal paylaşım sitesi Facebook daki profiline "Baba siz ailecek motosikletçisiniz galiba çocukları ne yapıyosunuz, yani nereye bindiriyosunuz?" diye yazan arkadaşına "Çocuklar bu konuda geri planda kalıyor büyük olan 2 sene sonra ehliyetini alır kardeşini de alıp gezerler" diye yazarak yanıt vermiş.