info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

MHP’nin Çerkezköy Adayı Koray Önsel

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çerkezköy Belediye Başkan Adayı MHP İlçe Başkanı Koray Önsel oldu.

Önceki gün MHP Genel Merkezi’ne MHP İl Başkanı Enez Kaplan ile giden MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP’nin Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.
 
MHP Genel Merkezi’nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ile görüşen ve daha önceden İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Koray Önsel, MHP’nin Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olurken, yarın Tekirdağ’da MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın da katılacağı bir toplantı ile kamuoyuna tanıtılacak.
 
KORAY ÖNSEL KİMDİR? 
 
1985 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen Koray Önsel, daha sonra ailesi ile birlikte Çerkezköy’e yerleşti. İlk ve ortaokulu Çerkezköy’de bitiren Koray Önsel, liseyi Tekirdağ Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi İnşaat mühendisliği Bölümü’nü bitiren Koray Önsel, Koray Mühendislik isimli firmasını kurarak, iş hayatına atıldı. Henüz 29 yaşında olan ve MHP İlçe Başkanlığı görevini de yapan Koray Önsel, aynı zamanda aile şirketlerinin de Yönetimi’nde yer alıyor.