info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Lüks Cip Hurdaya Döndü

TEKİRDAĞ ın Marmara Ereğlisi ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği cip, yol kenarındaki toprak birikintisine çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

TEKİRDAĞ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği cip, yol kenarındaki toprak birikintisine çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Dereağzı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İstanbul'dan Tekirdağ'a giden Necati Çörtük idaresindeki 34 UB 8899 cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu yol kenarındaki toprak birikintisine çarptı. Kazada, cipte yolcu olarak bulunan Sefer Artış hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü Necati Çörtük ise Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çörtük'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Cipin içinde yapılan aramada ise ise sürücüye ait farklı doğum tarihleri yazan iki ayrı kimlik ile bir adet tabanca bulundu. Savcının talimatı ile Artış'ın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma sürüyor.