info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kuyumcunun takibi hırsızı yakalattı

Tekirdağ da bir kuyumcu, müşteri gibi gelen ve iş yerinden altınlarını çalan 4 kadından 3 ünü yaptığı takip sonucu yakalattı.

Alınan bilgiye göre, Hükümet Caddesi nde kuyumculuk yapan S.T, müşteri olarak iş yerine gelen 2 kadına beğendikleri altın modellerini vitrinden çıkartarak gösterdi.
Bu sırada iş yeri sahibi, kadın müşteriyle ilgilenirken, içeriye 2 kadın müşteri daha girdi. Kadınların alışveriş yapmadan çıkmasından şüphelenen kuyumcu, vitrine dizdiği altınların eksik olduğunu fark etti.
Bunun üzerine iş yerindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen S.T, eksik olan altınların müşteri olarak gelen kadınlar tarafından çalındığını tespit etti ve yakınındaki diğer kuyumcuları uyardı. Bu sırada, Hükümet Caddesi nde başka bir kuyumcuda, kendi iş yerinden altınları çalan 3 kadının olduğunu gören S.T, olayı polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede kadınların birinin üzerinde, S.T nin iş yerinden çalındığını belirledikleri 2 parça altını ele geçirdi.
Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 4 kadından 3 ü tutuklanarak cezaevine konulurken, olaydan sonra kaçan diğer kadının yakalanmasına çalışıldığı kaydedildi.