info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kültür Merkezi nin Projesi Tamamlandı

Kapaklı Belediyesi tarafından Beyaz Saray Düğün Salon’unun bulunduğu alana yapılacak olan Kültür Merkezi’nin projesi tamamlandı.

15 bin 931 metrekare alan üzerine yapılacak olan Kapaklı Belediyesi Kültür Merkezi ilçeye yeni bir çehre kazandıracak. Projesi tamamlanan Kültür Merkezi’nin kısa bir süre içinde ihaleye çıkacağı öğrenildi.

MİMARİ YAPISIYLA YENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRACAK

Uzun yıllar düğün salonu olarak Kapaklı halkına hizmet veren Beyaz Saray Düğün Salonu, yeni yapılacak olan Kültür Merkezi için yıkılıyor. Kapaklı Belediyesi tarafından 15 bin 931 metrekare alan üzerine yapılacak olan Kültür Merkezi’nin projesi tamamlanırken, kısa bir süre içinde de ihaleye çıkarılacağı ifade edildi. İçinde birçok faaliyet alanı bulunduracak olan Kapaklı Belediyesi Kültür Merkezi görüntüsü ve mimari yapısıyla ilçe olmaya hak kazanan Kapaklı’ya yeni bir çehre kazandıracak.
 
15 BİN 931 METREKARE ALAN ÜZERİNE YAPILACAK
 
İhaleye çıkarılacak olan Kapaklı Belediyesi Kültür Merkezi’nde şu bölümler yer alıyor; Beyaz saray düğün salonunun bulunduğu belediye hizmet alanı parseline yapılacak olan Kapaklı belediyesi  kültür merkezi  91 araçlı kapalı araç otoparkı, 310 kişilik çok amaçlı  salon, mescit, fitness salonu, sauna ve hamam, dinlenme salonları, 3 adet 90 kişilik cep sineması, 500 kişilik balo salonu, Açık amfi tiyatro, Kütüphane, dans, müzik, fotoğraf ve tiyatro atölyesi, 9 adet derslik ve öğretmen odası, 1080 metrekare 1 adet ticari alan ve 2 adet cafe restaurant bulunuyor.