info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Korkmaz’dan Hacı Bektaş’a Ziyaret

BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz ve Meclis Üyesi Adayları Hacı Bektaş-ı Veli Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek Dergahı’nda Başkan Sinan Boztepe ile bir araya gelen BBP Adayı Korkmaz, 30 Mart seçimleri öncesi çalmadık kapı bırakmadıklarını belirterek, daha önce sıklıkla geldiği Hacı Bektaş-ı Veli Derneği'ne bir kez de seçim üzeri ziyaret etmek istediğini söyledi.
 
Büyük Birlik Partisi (BBP) Çerkezköy İlçe Başkanlığı, seçim çalışmaları kapsamında Hacı Bektaş-ı Veli Derneği'ne ziyaret düzenledi. BBP İlçe Başkanı Turan Demircan, Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, Belediye Meclis Üyesi Adaylarının katıldığı ziyarette Hacı Bektaş-ı Veli Derneği Başkanı Sinan Boztepe misafirlerini ağırladı.
 
Dernek Başkanı Sinan Boztepe ile sohbet eden BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, Kızılpınar Belediye Başkanı olarak daha önce derneğe geldiğini her zaman elinden gelen katkıyı sunmaya çalıştığını anlatarak, "Bu kez biliyorsunuz önümüzde bir seçim var. Seçim çalışmaları kapsamında tüm Çerkezköy'ü dolaştık. Sıkmadığımız el kalmadığı neredeyse. Hacı Bektaş-ı Veli Derneği'ne de bu amaçla geldik. Sizlerinde desteğinizi bekliyoruz. Sivil toplum kuruluşları toplumumuzun vazgeçilmez unsurları. İnşallah biz işbaşına gelirsek daha öncede birçok kez söyledim. Tüm sivil toplum kuruluşlarımızla oturup konuşacağız. Sorunları varsa bunları birlikte çözeceğiz. Sürekli içinizde sizlerle birlikte inşallah Çerkezköyümüzü yöneteceğiz" diye konuştu.
 
BBP Adayı Faruk Korkmaz'a başarılar dileyen Dernek Başkanı Sinan Boztepe, "İnşallah hayırlı olur. Size de başarılar dilerim" diye konuştu.