info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Köprülü Malkara da 70 Köy Muhtarıyla İftarda

Köprülü Malkara da 70 Köy Muhtarıyla İftarda

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP Malkara İlçe örgütünün düzenlediği iftar yemeğinde 70 köy muhtarıyla bir araya geldi.  Malkara İlçe Örgütü tarafından yapılan iftar programına Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, Malkara İlçe Başkanı Ulaş Yurdakul ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Malkaralıların büyük ilgi gösterdiği ve katılımın oldukça yüksek olduğu iftarda konuşma yapan CHP’li Köprülü; “birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştiren Ramazan ayında Malkaralılar ile aynı sofrada buluşmaktan mutluluk duyduğunu” belirtti. Köprülü, “Malkara ilçesinin gelişmesi için tüm örgütümüzle beraber elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

TBMM’nin açılmasıyla beraber Genel Kurul’da ilk olarak değerlendirilecek konulardan biri olan Büyükşehir yasa tasarısı hakkında da muhtarlara bilgi veren Köprülü, Tekirdağ’ın büyükşehir olması üzerine de bir değerlendirme yaptı.

70 köy muhtarının bir arada olduğu iftarda konuşan CHP’li vekil, Tekirdağ’ın büyükşehir olurken bazı hassas noktaların göz ardı edilmemesini özellikle vurgularken bazı köy ve beldelerin tüzel kişiliklerinin yok olmasıyla buralarda yaşayan vatandaşların yaşayacağı sıkıntılara da çözüm bulunması gerektiğine dikkat çekti.