info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kıskıvrak Yakalandılar

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde aksiyon filmlerini aratmayan müthiş bir kovalamacaya sahne oldu.

Edinilen bilgiye göre Çorlu’da hırsızlık olayına karışan C. G. (13), H. S. (14) ile ismi henüz belirlenemeyen bir hırsızlık zanlısı, yakalanacaklarını anlayınca park halindeki kamyoneti çalarak Çerkezköy’e kaçtılar.
 
Tepe Emlak Konutları yönünden İstasyon Mahallesi Didem Sokağa kamyonetle birlikte giren zanlılar, araçla daha fazla ilerleyemeyeceklerini anlayınca aracı bırakıp kaçtılar.
 
Zanlılardan C.G, sokakta bulunan bir evin kömürlüğünde vücuduna çuval geçirmiş bir şekilde Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanırken, bir diğer zanlı H.S ise Çaylak Sokakta polis ekiplerince yakalandı. İsmi henüz belirlenemeyen diğer zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.
 
Önceki gece Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, sonrasında sorgulanmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler. Sabah saatlerine kadar sorguları süren zanlılar Çorlu İlçe Emniyet müdürlüğü ekiplerine teslim edildiler. Olay yeri ekiplerinin araçta yaptığı incelemenin ardından araç çekici vasıtasıyla kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.