info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Karne Alacaktı Elektrik Çarptı Öldü

12 yaşındaki Ömer Okur, pompayı çalıştıran elektrik sistemindeki kaçak nedeniyle akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

 

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesinde dün yağmur nedeniyle evlerinin bodrum katına dolan suyu babasıyla birlikte tahliye etmek isteyen 12 yaşındaki Ömer Okur, pompayı çalıştıran elektrik sistemindeki kaçak nedeniyle akımına kapılarak yaşamını yitirdi. 
 
Çerkezköy Fevzipaşa İlköğretim Okulu 5'nci sınıf öğrencisi Ömer Okur, dün okul çıkışında kendisini almaya gelen babasıyla birlikte eve döndü. Bu sırada başlayan şiddetli yağmur nedeniyle ailenin evlerinin bodrum katını su bastı. Babası Murat Okur ile birlikte biriken suyu tahliye etmeye başlayan Ömer Okur, pompanın elektrik sistemindeki kaçak nedeniyle akımına kapıldı. Babası tarafından hastaneye götürülen Ömer Okur, tüm müdahalelere rağmen kuratılamadı. Ömer'in ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirirken, okul arkadaşları da göz yaşlarını tutamadı. 
 
Ömer'in ölümünün şokunu yaşadıklarını söyleyen öğretmeni Tuba Taşçı, "Okuldan çıkarken yağmur başlamıştı. Babası Ömer'i almak için okulun kapısında beklerken beni de eve bırakabileceklerini söyledi. Beni eve bıraktıktan sonra eve gitmişler. Bir saat sonra Onur'un ölüm haberini aldım" dedi. Ömer'in son derece başarılı bir öğrenci olduğunu kaydeden Taşçı, "Cuma günü kendisine karnesini verecektik. Pekiyilerle dolu bir karneydi. Büyük acı içindeyiz" diye konuştu.