info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kardeşi Ablasına Hayat Verecek

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde fanconi aplastik anemisi teşhisi koyulan 9 yaşındaki Serpil Sevim in tedavisi için gerekli olan ilik, kardeşi 7 yaşındaki Semanur dan nakledilecek.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde fanconi aplastik anemisi teşhisi koyulan 9 yaşındaki Serpil Sevim'in tedavisi için gerekli olan ilik, kardeşi 7 yaşındaki Semanur'dan nakledilecek. Yeşil kartın ameliyat masraflarını karşılamadığını söyleyen baba Tekin Sevim, hayırseverlerden yardım bekliyor.

Çorlu'da epilepsi hastalığı nedeniyle malulen emekli olan Tekin Sevim ile gündeliğe giderek evini geçindirmeye çalışan Şehri Sevim'in üç kızından en büyüğü olan Serpil'e fanconi aplastik anemisi teşhisi koyuldu. Ameliyat için İstanbul'daki özel bir hastaneye gönderilen Serpil'in tedavisi için gerekli olan iliğin kardeşi Semanur'da olduğu saptandı. Uyum sorununun yaşanmadığını kaydeden baba Tekin Sevim, yeşil kartın ameliyat masraflarını karşılamadığını belirterek tedavinin yarım kaldığını söyledi.

Anne Şehri Sevim de kendilerine uzanacak bir yardım eli beklediklerini ifade etti. Sevim, "Eşimin çalışamaması nedeniyle gündeliğe gidiyorum. Tekirdağ Defterdarlığı'nda görev yapan Emine Şahinli'nin evinde konuşurken konu kızımdan ve hastalığından açıldı, kendisi bizlere çok yardımcı oldu. Tedavi sürecini başlattı. Hem maddi hem de manevi anlamda büyük faydası dokundu. Ancak yeşil kartın ameliyat masraflarını karşılamadığı söylendi ve tedavi yarım kaldı" dedi.

İYİLEŞMESİ İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM

Sağlığına kavuşmak istediğini belirten Serpil Sevim, uzun süredir tedavi gördüğünü, tedavisinin bitmesini istediğini söyledi. Ablasını çok sevdiğini belirten Semanur da "Ablama hayat vermek için ben de ameliyat olacağım. Onu çok seviyorum. İyileşmesi için her şeyi yaparım" diye konuştu.