info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kar Geri Döndü

14 Şubat 2012 salı akşamı saat 23,30 sıralarında yağmurla başladı 15 Şubat 2012 Çarşamba yani bu sabah yoğun olarak devam ediyor

Trakya genelinde etkili olan yağmur saat 23.30 sıralarında karla karışık şekilde yağmaya başladı. Kar yağışı bu sabah Tekirdağ şehir merkezinde oldukça yoğun ve yarın da sürecek. Cuma günü havanın soğuması ile birlikte etkisini arttıracak.

İstanbul'da da etkili olan yağmur daha sonra karla karışık şekilde yağmaya başladı. Havaların soğumasıyla birlikte Avrupa ve Anadolu yakasında etkili olan sulu kar, özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı şeklinde kendisini gösterdi.

Kadıköy'de sulu kar yağışı görülürken, Çamlıca Tepesi'nde kar yağışı etrafı beyaza bürüdü. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, gece saatlerinde karlakarışık yağmurun sabah saatlerinde etkisini artırarak özellikle Anadolu yakasında kuvvetli olmak üzere kar yağışına dönüşmesinin beklendiği bildirildi.

Yetkililer oluşabilecek don ve buzlanma tehlikesi konusunda ilgilileri ve vatandaşları uyararak, bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini bildirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlemlerini artırırken, kentin bazı noktalarında ekipler konuşlandı