info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediyesi’nden İftar

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı gerçekleştirildi.

İftar programı Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş’ın duasıyla başladı. Oruçların açılması ve yemeklerin yenmesinin ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti. 
Gördüğü manzara karşısında göğsünün kabardığını dile getiren İrfan Mandalı, “Ramazan Ayı’nın başta Kapaklı olmak üzere tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını temenni eden Başkan Mandalı, küslerin de Ramazan Ayı hürmetine barışmalarını temenni etti. Kapaklı’nın tarihi gelişim sürecinden bahsederek, “Kapaklı, Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran ile aynı tarihte belde oldu. Fakat Büyükkarıştıran hep yerinde saydı. Büyükkarıştıran’ın nüfusu bugün 7 bin civarındadır. Kapaklı’nın nüfusu ise 100 bini aşmıştır. Bu tablo da Kapaklı’nın kendini nasıl geliştirdiğini ortaya koymaktadır” dedi. 
Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı’nın ardından konuşan İlçe Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ise “Böylesine güzel bir iftar programında aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ramazan-ı Şerif, Millet olarak iftihar ettiğimiz hasletlerimizin en belirgin şekilde ortaya çıktığı, deyim yerindeyse etin kemiğe büründüğü mübarek bir ayımızdır. Bu vesile ile, iftar programının hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ramazan Ayı’nın da tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.