info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediyesi Kaldırım Ve Yolları Yeniliyor

Kapaklı Belediyesi ilçenin muhtelif noktalarında kaldırım ve yol onarım çalışmalarına devam ediyor.

KAPAKLI EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR
 
Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ''İsmetpaşa Mahallemiz ve İnönü Mahallemizde bulunan mevcut kaldırımları yeniliyoruz. Yapılacak olan yeni kaldırımlar daha modern bir görünüme sahip olacak. Kaldırımlarımızda engelli vatandaşlarımızın da rahatlıkla kullanabileceği alanlar yer alacak. Belediye olarak modern yaşam alanları oluşturmak adına yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarım, her şeyin en güzelini hak ediyor’’ dedi.
 
ÖZEL MALZEME KULLANILIYOR
 
Ayrıca Başkan Mandalı açıklamasında ‘’Kaldırım yapımında (Görme engelli kılavuz ve uyarıcı yüzey taşları, beton parke taşları, andezit bordür, beton bordür)  malzemeler TSE standartlarına uygun  olan malzemeler kullanılıyor. 40x40x6 cm batlarında karayolu sarısı renkte hissedilebilir yüzey taşları (Kılavuz taşı ve uyarıcı yüzey taşı) ile döşeme kaplaması yapılıyor’’ dedi.
 
NERELER YAPILACAK?
 
Kapaklı Belediyesi tarafından kaldırım yenileme çalışması yapılacak cadde ve sokaklar ise şöyle sıralanıyor:  İnönü Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi ve Volkan Caddesi, İsmet Paşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi, Levent Caddesi, Gaziosmanpaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, 25. Sokak, 49. Sokak, 46. Sokak, 62. Sokak, 45. Sokak, 50. Sokak, 43. Sokak, 48. Sokak, 47. Sokak, 30. Sokak, 77. Sokak, 38. Sokak