info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kahveciyi vuranlara çelik yelek

TEKİRDAĞ da bir kahveyi basarak işletmeci ile arkadaşını tabancayla yaralayan 2 kişi, avukatları ile birlikte polise teslim olduktan sonra alınan ifadelerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkartıldı.

2 şüpheli, vurdukları kişilerin yakınlarının saldırı ihtimaline karşı çelik yelek giydirildi.

Önceki gün meydana gelen olayda, otomobil ile kahvenin önüne gelen 36 yaşındaki Şakir Yersiz ve 26 yaşındaki Atilla Tekdemir, aralarında önceden husumet olduğu öğrenilen kahveci 32 yaşındaki Faruk Örnekol ve arkadaşı 28 yaşındaki Barış Acar ile kahve önünde tabancayla yaraladı. Saldırganlar, geldikleri otomobile binerek olay yerinden hızla kaçtı. Yaralanan Faruk Örnekol ve arkadaşı Faruk Acar, ambulansla kahveye 200 metre uzaklıkta bulunan Tekirdağ Devlet Hastanesi ne kaldırıldı. Faruk Örnekol un sağ bacağına isabet eden kurşunun çıkartıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Karnından ve bacağından yaralanan Barış Acar ise hemen ameliyata alındı. Hayati tehlikeyi atlatan Acar ın tedavisi genel cerrahi yoğun bakımda devam ediyor.

AVUKATLARIYLA TESLİM OLDULAR

Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek in de olay günü telsiz ile müdehale ettiği ekiplere "Burası Teksas mı? O çakalları mutlaka yakalayın" diye telsizle talimat verdi. Ancak polis ekiplerinin bulamadığı şüpheliler Şakir Yersiz ve Atilla Tekdemir dün akşam saatlerinde avukatları ile birlikte Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ne gelerek teslim oldu. Olayda kullanılan tabancayı da polise veren şüpheliler susma haklarını kullanarak ifade vermedi.

2 şüpheli, geniş güvenlik önlemleri altında Tekirdağ Adliyesi ne getirildi. Yaralı yakınlarının saldırı ihtimaline karşı, polis ekipleri zanlılara çelik yelek giydirdi. Ancak adliye çevresine yaralıların yakınları gelmedi. Şüphelilerin savcılıktaki sorgusu sürüyor.