info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaçın Tır geliyor!

Tekirdağ iline bağlı Çerkezköy ilçesinin Kapaklı beldesinde meydana gelen olayda can kaybının yaşanmaması sevindirdi.

Saray İstikametinden gelip Çerkezköy istikametine giden, Emin ÖZTÜRK yönetimindeki çimento yüklü Tır Pınar Bulvarı Recep Güven Aile çay bahçesinin önündeki park halinde bulunan iki araca hızla çarparak yola devrildi. Kazada ölen yada yaralanan olmazken önemli ölçüde maddi hasar meydana geldi.

Saat 06.00 da aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu, çimento yüklü TIR viraja hızla girmiş ve bu esnada direksiyon hâkimiyetini kaybetmiştir.

Saray istikametinden gelip Çerkezköy istikametine giden. Emin ÖZTÜRK Pınar Bulvarı Recep Güven Aile Çay Bahçesi önünde park halinde bulunan 59 S 2313 Beyaz renkli Karsan 28 kişilik servis Minibüs?üne çarptı, daha sonra hemen bu minibüsün arkasında park halinde duran. 59 S 2884 plakalı servis otobüsüne de vuran ve devrilen Çimento yüklü TIR yolun ortasında durabilmiştir.

Olayda Tır şoförü Emin ÖZTÜRK yara almadan kurtulmuş, park halindeki araçlarda da kimsenin olmaması nedeniyle can kaybı yaşanmamıştır. Ancak büyük çaplı maddi hasar meydana gelmiştir.

Olay yerine Kapaklı Karakolu Jandarma Ekipleri gelerek çevrede gerekli güvenlik tedbirleri alarak başka kazaların olmaması için kontrollü olarak trafiği kontrol altına almıştır.

Olay yerine çağrılan Bölge Trafik Polisine olay devredilmiştir.