info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.2018
Dolar Satış
:
34.2634
Euro Alış
:
37.2908
Euro Satış
:
37.3580
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İyilikte Engel Tanımıyorlar

Tekirdağ Engelsiz Yaşam Derneği, her engel grubu dahil olmak üzere tüm engellilere yardım ediyor.

Engellilere yardım etmek, destek olmak, günlük hayata adapte olmalarını sağlamak için büyük bir gayret içinde çalışan Tekirdağ Engelsiz Yaşam Derneği üyeleri, okulların açılmasıyla birlikte yeni bir kampanya başlattı. " İhtiyacın Yoksa Getir, İhtiyacın Varsa Götür " kampanyasıyla ihtiyaç sahiplerinin kimseyle muhatap olmadan derneğin önüne konulan tezgahtan ihtiyacını sormadan alıp gitmesi, kısa zamanda tüm ilçede büyük ilgi gördü.

Milletvekillerinin dahi bağış yaptığı bu yardım tezgahı, okul ihtiyaçlarının büyük ilgi görmesine ve hayır-dualara vesile oldu. Dernek Başkanı Nimet Platin, okulların açılmasıyla birlikte herşeyin fiyatının arttırıldığı bir dönemde, biz de bir katkı sunmak istedik.Eşim Adnan Platin ve Yönetim Kurulu üyemiz Metin Şahin ile böyle bir proje yapmaya karar verdik. Burada veren el ile alan el birbirini görmüyor. Bağışçı getirdiği ürünü tezgaha bırakıyor, ihtiyaç sahibi buradan alıyor.Bize dahi gerek olmadan ihtiyacı olmayanın ürünü ihtiyaç sahibine ulaşıyor.Bu girişimimize kamu idarecileri, siyasi parti temsilcileri hatta milletvekilleri de katkıda bulunuyor.

En çok da çanta ve ayakkabı desteği oldu ve ihtiyaç sahiplerine ulaştı.Burada belge istenmiyor, aracı bulunmuyor ifadelerine yer verirken, yardım seli gün geçtikçe büyüyor.

Kaynak : Murat Ürtekin