info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İsa Ekinci Listeye Girdi

Geçtiğimiz hafta Sivil toplum örgütleri içinde nispi temsil sistemi ile seçim yapan tek kuruluş TÜRMOB ( Türkiye Yeminli Mali Müşavirler ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler birliği) ne bağlı Tekirdağ SMMM odası. 21. Olağan seçimli genel kurulunu gerçekleştirdi.

 

Son Dakika sürprizi olarak seçimlere Başkan Adayı olarak Giren ve Çok Kısa Bir süre içinde seçimlerde 422 üyesi olan Tekirdağ  SMMM odasının, seçimlere katılım oranı % 77 oldu. 325 üyenin oy kullandığı seçimde boş oy kullanan 9 üye çıktığı gözlemlendi. Geçerli 316 oyu, yönetim kurulu olarak SMMM gurubu 230 oy, Meslekte uyum gurubu 86 oy aldı. Delegeliklerde ise SMMM gurubu 223 oy, Meslekte uyum gurubu 89 oy aldı. Bu oy dağılımına göre SMMM  gurubu  Yönetim de 4 üye  ile temsil etme hakkına, Meslekte uyum gurunu ise 1  üye ile temsil etme hakkına sahip oldu.  Denetim ve  Disiplin kurlularında meslekte uyum gurubu 1 ‘er üye ile temsil etmeye hak kazandı. Ankara delegeliklerinde SMMM gurubu 6 üye, Meslekte uyum gurubu 3 üye ile temsil hakkı kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Yönetim kuruluna; Harun Bolat, Hasan İşcan, Ahmet Yapan,Tahir  Yılmaz ve İsa Ekinci. Disiplin Kuruluna; Barış Karateke, Özcan Kabaklar, Şenay Tınar, Mustafa Ulu ve Sabriye Kangal. Denetim kuruluna; Güler İncehasan, Ayşe Demir ve Nihat Ayduğan seçilmiş gözükmektedir.
 
Ankara Delegeliklerine ise, Şenol Ceylan, Nedim Aslan, Nurcan karaca, Kadir Murat Özsoy, Şemsettin Türgen, Fatih Saraç, İsa Ekinci, Burhan Fidan ve Şerif Çevik seçilmiş gözükmektedir. Seçim sonrası konuşmalarda Ülkemize ve Tekirdağ a hayırlı olması temennilerinde bulunuldu. 
 
Esas Sürprizi yapan ve kısa bir süre de  hazırlanıp Cesaret Göstererek Listeyi Delmeyi Başarıp 5 kişilik oluşan Tekirdağ  SMMM odasının, seçimlerin de Cesaretin karşılığını arkadaşlarından alarak seçime girip yönetime hem kendi ve Arkadaşlarını sokmaya Başaran İsa Ekici’yi tebrik ederken Seçimlerde 9 üyenin de boş oy atması da açama neyin tepkisi de olduğu Üyeler Tarafından da düşünüldüğü görüldü.Seçimlerden  sonra galip gelen Harun Bolat’ın sevinemediği gözlenirken Seçim sonrası söylediği söz ise düşündürücü bundan önce az bir farkla seçim aldım,şimdi 150 oy fark attım ama sevinemedim diyerek söyledi sözler üyeler arasında şok etkisi yarattı.