info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İnşaatlar Tehlike Saçıyor

Güvenlik önlemi alınmayan inşaatlar tehlike saçıyor

Çerkezköy Merkez ve mahallelerinde çevre güvenlik önlemi alınmadan yapımı süren inşaat ve tadilatları büyük tehlike oluşturuyor. Özellikle şehir merkezlerinde kimi bina inşası ve tadilatlarında hiçbir önlem alınmaması vatandaşları tedirgin ediyor. Mağdur vatandaşlar bu tür inşaat veya tadilatları devam ederken en azından bir uyarı levhası koymayı veya koruyucu branda, naylon şerit vb. türü önlem alınmamasından şikâyetçi.
 

Nüfusu hızla artan ve aynı oranda gelişen Çerkezköy’de nüfus artışı ile birlikte barınma ihtiyacı da ortaya çıktığı için merkez ve mahallelerinde yoğun bir inşaat çalışması yapılıyor. Vatandaşlar bu ekonomik ve sosyal gelişmelere sevinirken inşaatlarda yapılan ihmalkârlığa da tepki göstererek yapılan inşaatlar ve tadilatlarda herhangi bir uyarı levhası, kaldırımlarda kontrolsüz yürüyen insanların tehlikeli yerden geçmesini engellemek için şerit çekmek de dâhil hiçbir önlemin alınmadığından yakınıyorlar.
 

Bu inşaatlar ve tadilatların kaldırımlarda yürüyen insanlar için büyük bir tehlike oluşturduğunu dile getiren Çerkezköy sakinlerinden Ali Bayram, “benim çalıştığım binada da tadilat var. Müşteriler artık dükkâna girerken tedirgin. Çünkü hiçbir önlem alınmamış. İnsanlar kaldırımda yürüyor ama gözleri yukarıda. Acaba başıma bir şeyler düşer mi korkusu var. Bundan dolayı müşteri potansiyelimiz yarı yarıya düştü” diye dert yandı.