info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İlçe Emniyet Müdürü Şardağı na Ziyaret

Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı nı ve beraberinde Müdür Yardımcıları Fatih Bozboyacı ile İzzet Ersoy u ziyaret etti.

Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı'nı ve beraberinde Müdür Yardımcıları Fatih Bozboyacı ile İzzet Ersoy'u ziyaret etti. Çorlu Gazeteciler Derneği'nin yeni Yönetim Kurulu ziyaretlerini sürdürüyor. Şuana kadar yaptıkları ziyaretlerle projeleri ve çalışmaları hakkında protokol üyelerine bilgiler veren Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu son olarak Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı'nı ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen ziyarette Emniyet Müdür Yardımcıları Fatih Bozboyacı ve İzzet Ersoy'da eşlik etti.
 
Çorlu Gazeteciler Derneği'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Levent Silistre; "Yaklaşık 1 ay önce oluşturduğumuz yeni yönetimimiz ile protokol üyelerimize ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bir yandan haber koşuşturması içerisinde bulunurken bir yandan da derneğimizle ilgili çalışmaları yürütüyoruz. Hep birlikte çok daha güzel çalışmalara imza atmak istiyoruz. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak Çorlu Emniyetine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Meslektaşlarımıza karşı ilgi ve alakanız bizleri memnun ediyor. Basın mensupları olarak Çorlu Emniyetinin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyor ve bunları kamuoyuna aktarıyoruz. Bizlere gösterdiğiniz kolaylıktan dolayı da tüm arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum" dedi.
 
Çorlu Gazeteciler Derneği'nin gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı; "Yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyorum. Çorlu Gazeteciler Derneği'nin yeni yönetimini tebrik ediyorum. Çok güzel çalışıyorsunuz ve çok başarılısınız. Çorlu'da meydana gelebilecek olayları engelleyebilmek adına bir dizi tedbir alıyoruz. Hayata geçirmeyi planladığımız TEDES projesi bunlardan birisidir. Esnaflarımız ile diyaloglar kurarak ortaklaşa güvenlik kamerası kurmaları için çalışmalar yürütüyoruz. Esnaflarımız son derece anlayışla yaklaşıyorlar. Kendilerine bir kez de sizlerin aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. Çorlu'nun asayişini sağlamak için geceli gündüzlü çalışmalarımız devam ediyor. Kurumsallığa çok önem veriyoruz. Çorlu'da bundan böyle ekip otolarının tek tip olması için çalışma başlattık. Çorlu Belediyesi'nce 16 aylığına kiralanan araçlar görevlilerimiz tarafından kullanılmaya başlandı" diye konuştu.
 
Ziyaretin ardından Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Emniyet Müdür Yardımcıları Fatih Bozboyacı ve İzzet Ersoy ile Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu hatıra fotoğrafı çektirdiler.