info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İhbardan 5 Dakika Sonra Kazada Öldü

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde vatandaşların yolda zigzag çizerek gittiğini polise ihbar ettiği otomobilin sürücüsü 50 yaşındaki Sadi Özbek, ihbardan 5 dakika sonra geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde vatandaşların yolda zigzag çizerek gittiğini polise ihbar ettiği otomobilin sürücüsü 50 yaşındaki Sadi Özbek, ihbardan 5 dakika sonra geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.Kaza, dün akşam saatlerinde Çorlu'ya bağlı Türkgücü Köyü mevkiinde meydana geldi. Bir vatandaş Türkgücü Köyü'nden Çorlu'ya giden 50 yaşındaki Sadi Özbek'in kullandığı 59 UA 508 plakalı otomobilin hız yaptığı ve yolda zigzag çizerek ilerlediğini 155 polis imdat hattına bildirdi. Polis haber merkezi ise ekiplere telsizden bu otomobilin plakasını verdi ve otomobil ile karşılaşılması durumunda incelenmesi istenildi. İhbardan 5 dakika sonra Türkgücü Köyü çıkışında bir otomobilin takla attığı ihbarı geldi. Kaza yerine giden polis ekipleri, kazaya ihbarı yapılan 59 UA 508 plakalı otomobilin karıştığını belirledi. Gelen sağlık ekipleri ise sürücü Sadi Özbek'in öldüğünü belirledi. 
 
Kaza yerinde bira şişeleri de bulunurken, elektrik ustası olduğu öğrenilen Özbek'in cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.