info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.1155
Dolar Satış
:
34.1769
Euro Alış
:
37.0392
Euro Satış
:
37.1059
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Takılınca Yakalandı

Tekirdağ da çok sayıda evden Çelik kapıların kilit göbeklerini sökerek hırsızlık yapan 3 kişi, otomobille kaçarken bir sitenin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

 

Tekirdağ'da çok sayıda evden Çelik kapıların kilit göbeklerini sökerek hırsızlık yapan 3 kişi, otomobille kaçarken bir sitenin güvenlik kamerasınca görüntülendi. Kiralık olduğu belirlenen otomobildeki GPS (araçtaki uydu takip sistemi) sayesinde takibe alınıp yakalandı. 
 
Tekirdağ'da son iki aydır evlerde hırsızlık olaylarının meydana gelmesi üzerine polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Şüphelileri yakalamak için soyulan ev ve çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, 3 kişi oldukları belirlenen hırsızların otomobille kaçtıklarını tespit etti. Güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızların 48 VR 701 plakalı otomobili kullandıklarını gören polis yaptığı incelemede bunun Mersin'den kiralandığını ve içerisinde uydu takip sistemi olduğunu öğrendi. 
 
Kayıtlar incelediğinde otomobilin Tekirdağ'da olduğunu belirleyen polis ekipleri, MOBESE kameralarından otomobilin Malkara İlçesi'ne doğru gittiğini tespit ederek operasyon düzenledi. Kısa süren kovalamacanın ardından M.C.F. (39), M.A. (29) ve C.Ç. (28) polis ekiplerince yakalanarak gözaltına aldındı. 
 
ÇOCUKLARA GÖZCÜLÜK YAPTIRMIŞLAR 
 
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan hırsızlık şüphelileri uydu takip sistemi ve MOBESE kameraları karşısında suçlarını itiraf etti. Güvenlik kameralarındaki görüntülerde 8- 9 yaşlarındaki çocuklara gözcülük yaptırdıkları belirlenen 3 şüpheli işlemlerinin ardından elleri önden kelepli olarak adliyeye sevk edildi. Tekirdağ'da son 2 ayda girdikleri 4 farklı evde hırsızlık yapmakla suçlanan M.C.F. M.A. ve C.Ç. tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu. 
 
ÇELİK KAPILARI KISA SÜREDE AÇIYORLAR 
 
Polisin soyulan evlerde yaptığı incelemede şüphelilerin hırsızlık için girdikleri evdelerdeki Çelik kapıları kısa sürede göbek kilitlerini sökerek açtıkları belirlendi. Güvenlik kameraları görüntülerinde ise bir sitedeki eve giren hırsızlık evden çok sayıda eşya ile büyük bir plazma televizyonu çaldıkları görülüyor. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.