info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hiç Bir Sınav Son Değil, Merdivenin Bir Basamağıdır

Chp Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer den Öğrencilere Anlamlı Mesaj

 

Yükseköğretim sınavına giren öğrencilere moral amaçlı bir mesaj yayınlayan CHP Tekirdağ milletvekili Dr. Candan Yüceer, "Yaklaşık 2 milyon öğrencimiz, bütün bir yıl emek vererek, gece gündüz demeden çalıştı; geleceğine yön verecek, kendilerini üniversiteye taşıyacak ilk adım olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na hazırlandı.
İnanmak başarmanın yarısıdır.  Öğrencilerimiz stres ve heyecandan uzak, zamanı iyi kullanarak bu sınavın üstesinden geleceklerdir.
 
Ancak; bu sınav hayatın bir dönüm noktası olarak değerlendirmemelidir. Unutulmamalıdır ki hiçbir sınav son değil, sadece bir merdivenin ilk basamağıdır. 
Sınav öncesi, azimle, planlı ve programlı bir şekilde çalışan gençlerimizin, emeklerinin karşılığını alacağına, çocukluğundan bu yana hayalini kurdukları mesleği yapmak için, istedikleri bölüme gireceğine inancım tamdır. 
 
Öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimize ve fedakar ailelerine teşekkürü borç biliyor,  emeklerinin boşa gitmemesi temennisiyle, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum."dedi
Kaynak : Murat Ürtekin