info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gürsel Erbap futbolcularla Sosyal Tesisler de bir araya geldi

Gürsel Erbap futbolcularla Sosyal Tesisler de bir araya geldi

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap kritik Babaeskispor maçı öncesi teknik heyet ve futbolcularla Tekirdağspor Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi.

Erbap ziyaret esnasında idari personel, futbolcu ve teknik heyet’in bulunduğu birimleri dolaşarak incelemede bulundu. Teknik heyet ve futbolcuların daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda zamanlarını geçirmeleri amacıyla yapılan incelemede görülen eksiklikler belirlenerek giderildi.

Kulüp Başkanı Gürsel Erbap ve Genel Kaptan Tufan Yıldırım inceleme sonrasında teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Tekirdağspor Sosyal Tesisleri toplantı salonunda yaklaşık bir saat süren görüşmede futbolcular ve teknik heyet takımla ilgili düşüncelerini ve önerilerini Erbap’a aktardı. Oldukça keyifli bir ortamda gerçekleşen görüşmede takımdaki tüm futbolcular söz alırken, futbolcuların söylemlerinde ki ortak noktalardan en önemlisi Babaeskispor maçını kazanarak yönetim kuruluna armağan etmek istemeleri oldu.

Görüşme sonunda konuşan Başkan Gürsel Erbap, teknik heyet ve futbolculara yönetim kurulunun kendilerine  duydukları güveni aktararak, Babaeskispor maçında başarılar diledi.