info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gol Düellosu

Muratlı Belediyespor - Veliköyspor maçında gol düellosu yaşandı

 

Muratlı Belediyespor - Veliköyspor maçında izleyiciler gole doydu.
 
Maçtan önce sorularımızı yanıtlayan ve bu maçın dönüm noktaları olacağını söyleyen Veliköyspor hocası Ahmet Sarı, “ben 10 yıldır Veliköy spor kulübünün antrenörlüğünü yapıyorum. Süper amatör kurulduğundan beri, Veliköyspor, ligde belirli bir çizgide yoluna devam ediyor. Üst sıraları her yıl kovalayan bir takımız.
 
 
Kulübümüzün şartları elverdiği sürece, takımımızı bu çizgide tutmaya çalışıyoruz. Bu yıl iyi hazırlanma dönemi yaşadık ama sel felaketi dolayısıyla çalışamadık, sahamız aşağı yukarı 20 gün kapalı kaldı. Hiç bir devlet kurumundan yardım görmeden, sahayı tam düzeltmişken, Çorlu sanayi maçında yine sel felaketine maruz kaldık. DSİ şu an için çalışmalarını yapıyor. Biz de yeni toparlanmaya başladık. Muratlı belediye maçına çıkış maçı gözüyle bakıyoruz. Bu hafta maçımızı alırsak, bir çıkış yaşayacağımıza inanıyorum. Veliköy her yıl ilk üç-dört içinde yer alabilen bir takımız. Bu yıl da aynı seviyeyi koruyacağımıza inanıyoruz. İyi bir futbolcum vardı, sakatlıklar, cezalar ve bir maçımız da eksik. Çok kötü bir Şarköy mağlubiyeti var. Bunun haricinde takımımız iyi. Bu sene de ilk üç içinde yer alacağız. Ben on yıldır bu ligin içerisindeyim. Bu sene öyle bir lig yaşayacağız ki, Küme düşer dediğimiz takım, favori takımdan puan alacaktır. Öyle enteresan bir lig. Neyin ne olacağı belli değil ama Şarköy koşan, dinamik bir ekip. İyi ve deneyimli bir ağabeyleri var. Zirveden kopmayacaklardır. Çorlu Gençlerbirliği, tecrübeli bir ekip ve onlarda favori. Sitespor da iyi bir başlangıç yapamadı ama 1-0,2-1 gibi sonuçlarla kaybetti. Onlarda üst sıralarda yer alacaktır. Muratlı belediyenin şanssızlığı, kendi sahasında oynayamamasıdır. Yeni kurulan bir ekip, taşlar yerine oturmadı, çıkış adamı arıyorlar. Ama Çorlu Gençlerbirliği takımını şanslı görüyorum. Güzel bir lig olmasını diliyorum.”dedi. 
 
Maç orta sahada seyrederken, Veliköy 34. Dakikada Gökhan Balıkçıyla 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona geldi. İkinci yarıya hızlı giren Veliköy,54.dakikada Sinan Amaçer ile skoru 2-0 yaptı. 2 dakika sonra kaptan Musa Vatansever, 56 ve 68.dakikada attığı iki golle takımını 4-0’a taşıdı. Muratlı belediyespor, rakibin 84. Dakikada kendi kalesine attığı golle skoru 4-1’e getirdi. 89.dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviremeyen muratlı belediyesporlu Gökhan gole çeviremeyince dönen topu esen gole çevirerek skoru 4-2’ye taşıdı. Maç, bu skorla sona erdi. Maçın devre arasında, Muratlı belediyespor başkanı İsa Kunt’un, “bana takımımı sahaya geç çıkardığım için 45 gün ceza verildi, bu nasıl adalet. Bu adil ve kurallara uygun değil.” Diye federasyon yetkisine çıkışmasının ardından, yetkilinin,  “ne yapayım yavaş yavaş öğrenecekler” demesi, olayın ne kadar traji-komik olduğunu gözler önüne serdi. Yine Muratlı belediye yönetiminden Veyis Gençtürk’ün, “hakemler Muratlı’nın üzerine neden gittiklerini açıklamalıdır. Hakemle gözlemci aynı arabada geliyor.
 
 
Harfi harfine aynı şeyleri yazıyorlar. Ne yapalım, kime şikâyet edelim? Hep Muratlı’nın aleyhine mi kararlar verilecek?”  sözleri üzerine federasyon ve gözlemciden hiçbir ses ve açıklama gelmemesi, kafalarda gerçekten Muratlı Belediye spor’a bir tavır var mı? Sorusuna neden oldu. Muratlı belediyespor başkanı İsa Kunt, tel örgüler arkasındaki halini göstererek, “ben adam öldürmedim. Kuralları da ihlal etmedim. Bu neyin cezası?”dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin