info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

GAZDAŞ dan doğal gaz atağı

GAZDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürü Olcay Gökkurt, "Şirketimiz 2011 Yılı itibari ile Tekirdağ da doğalgaz yatırımlarını tamamlamayı planlıyor" dedi.

Doğalgaz çalışmaları konusunda açıklama yapan Gökkurt, 2010 yılı yatırımları kapsamında Tekirdağ da; Altınova, Karadeniz, Çınarlı, Aydoğdu, Zafer, Yavuz, Eskicami, Turgut, Gündoğdu, Değirmenaltı Mahalleleri, Namık Kemal Üniversitesi, TOKİ, Köseilyas sınırları içerisinde kalan Üniversite çevresi ve Derya Koleji çevresinde kalan bölgelerin doğal gaz şebekesi imalatlarını tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Muratlı İlçesinde de, imarlı alanlar içerisinde kalan tüm doğal gaz şebekesi imalatlarını gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Gökkurt, "Çalışmalarımız planlanan çerçevede yürüyor ve zamanında da bitirilecek" dedi.

Tekirdağ ın 2010 yılı yatırımları kapsamında, yüklenici firmalarla anlaşmaların imzalandığını, halen teknik hazırlıkların devam ettiğini ifade eden Gökkurt, hazırlılar tamamlandığında bildirilen yerlerde doğal gaz şebekesi imalatlarının başlayacağını belirtti.

Gökkurt şunları kaydetti. "Halen bağlantısı sağlanan il merkezindeki mahallelerde 2 bin 200 abonemiz doğal gaz kullanıyor. Yatırımların tamamlandığının görülmesi abone sayısının artışını sağlayacaktır. Tahakkuk-Tahsilat konusunda bugüne kadar önemli bir sorun yaşamadık. Sayaç açma kapama işlemi, şehirdeki ev sahibi ve kiracı oranlarında yıl içinde yaşanan sirkülasyonlara bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Şehrimizde şebeke yatırımlarımızın tamamlanmasına paralel olarak halkımızın doğal gaza ilgisi de artıyor. Özellikle kamu kuruluşları nezdinde yürütmekte olduğumuz çalışmaların sonucunda bu kurumların bulunduğu binalarda doğal gaz kullanım oranı yükseldi. Tekrar ediyorum ki, 2011 yılı itibari ile yatırımlarımızı tamamlamayı planlıyoruz. Tüm mahallerde bağlantı gerçekleştiğinde halkın talepleri doğrultusunda abone sayısı planlanan çerçevede gerçekleşecektir."