info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

GASAT üyeleri Tekirdağ Polis evinde buluştu

GASAT (Girişimci Sanat, Edebiyat Ve Bilim Adamları Topluluğu) nun Tekirdağ İl Başkanlığı Toplantısı Tekirdağ Polis evinde yapıldı.

Tekirdağ İl Başkanı Hüseyin Güler ve Gasat Onursal Üyesi Cahide Ulaş başkanlığında gerçekleştirilen,yemekli toplantıda konuşan Tekirdağ Vali yardımcısı Erdoğan Özdemir, böylesi nezih bir kuruluşun programında yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek topluluğun çalışmalarını ilgiyle izlediğini söyledi.

Yemeğe katılan, , Tekirdağ Belediye Başkan vekili Ali Kılıç, Kent Konseyi başkanı Levent Gündoğdu , gelen konuklar ve Gasat il başkanları ile bire bir ilgilenerek programın sonuna kadar davetlileri yalnız bırakmadılar.

Şiirler okunup, türkülerin söylendiği gecede , Gasat Onursal Üyeliğe layık görülen Cahide Ulaş a Onursal üyelik madalyası ve Türk Kültür, Sanat Ve Edebiyat Üstün Hizmet Ödülü takdim edildi.

Ayrıca Tekirdağ belediye başkanı Opr. Dr. Adem Dalgıç a da Sosyo-Kültürel Üstün Hizmet Ve Belediyecilik Ödülü ile birlikte Gasat Teşekkür belgesi verildi. Dalgıç ın ödülünü kent konseyi başkanı Levent Gündoğdu aldı.