info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Elektrik Hatları 2. Etap Çalışmaları Başlıyor

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Alt Yapı Koordinasyon toplantılarının 44 üncüsü Fen İşleri Müdürlüğü nde gerçekleştirildi.

Alt Yapı Koordinasyon toplantısına Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, Fen İşleri Müdürlüğü harita mühendisi Ersan Bahtiyar, Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat mühendisi Yunus Yılmaz, GAZDAŞ Trakya Bölgesi Doğalgaz A.Ş. İşletme Şefi Kıvanç Türkmen, TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü Proje tesis mühendisi Yasin Ataş ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Polis Memuru Suat Kahve katıldı.
 
İki gündem maddesinin görüşüldüğü alt yapı koordinasyon toplantısında ilk olarak 2.Etap elektrik hatlarının yer altına alınması hakkında bilgilendirme yapıldı. Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, protokolün imzalandığını söyleyerek "İmzaladığımız protokol gereği 2.etap elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları başlayacak. İmzalanan protokolün ardından TREDAŞ ekipleri gerekli çalışmalarını yaparak hızlı bir şekilde hatları yer altına almaya başlayacaklar. İlk olarak Barbaros caddesinden başlanacak olan çalışma daha sonra Güveniş Caddesi ve son olarak da Fatih Mahallesi'nde devam edecek" dedi.
 
Toplantının bir sonraki gündeminde sıcak asfalt konusu görüşüldü. Çalışmalar kapsamında 21 ton sıcak asfalt serileceğini kaydeden Kemal Gümüş, "Ankara'dan kredi için onay bekliyoruz. Onay geldikten sonra ihaleye çıkaracağız ve 20 günlük bir ihale sürecimiz olacak. Gerekli prosedürler tamamlandıktan sonra da Ağustos sonu gibi sıcak asfalt serimini gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
 
Sıcak asfaltın döküleceği yerler hakkında da bilgiler veren Gümüş, "Sıcak asfalt işlemine Atatürk Caddesi'nden başlayacağız ve sırasıyla Güveniş Caddesi, Efendioğlu Sokak, Tarım Sokak, Barbaros Caddesi, Bağlık Mahallesi'nde Tevfik Fikret Caddesi ve Cevizli Sokak, İstasyon Mahallesi'nde belli caddelerle aralarda kalan sokaklarda asfaltlama çalışmasını gerçekleştireceğiz" diyerek sıcak asfalt çalışmasına başlamadan önce ilgili kurumların alt yapı çalışmalarını biran önce tamamlamalarını istedi. Toplantı yapılacak çalışmalar hakkında yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.